Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit gondoltok erről? Kínos pénzkérdés.
Te szépen lehuzod a pasidat.Ha az én barátnőm lennél kivágnálak mint macskát...
Gyerekes vagy.
Pénzt adsz oda valakinek és azután elvárod azt hogy a párod tartson el?Igy nem lehet kapcsolatban élni,egy kapcsolat adok kapok-ról szól,de ugylátszik nálad ez nem működik.
egy pici lakásban lakunk, aminek alig van rezsije, ráadásul alig vagyunk itthon, nehogy már ez legyen akkora gáz....
Nehogymár akkora gáz legyen hogy picit beszállsz...fizesse ő a 90%ot te meg a maradék 10et.
"plusz mindennap megk.félhet, szóval nem hiszem, hogy annyira sokkal tartoznék neki..."
Nincs több kérdésem.
mivel is húzom le?
Csak azért legyen nagyvonalú veled mert ő többet keres?Azért ne keljen neked semmibe beszállni?
Volt pénzed odaadtad a barátnődnek most meg a pasidtól várod el hogy eltartson?
De ha én felajánlottam és nem kellett neki?
Gondolkozz már a pici agyaddal...vajon miért nem kellet neki?Azért mert tudta milyen keveset keresel és gondolom azt akarta hogy nem kér semmit te pedig félreteszel a téli hónapokra...Persze mostmár leeshetett neki hogy nem tudsz félretenni ezért szólt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!