Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit gondoltok erről? Kínos pénzkérdés.
Előre szólok, hogy nem válasznak szánom, amit írok. Azt hiszem, nem ugyanazt jelentik a fogalmak mindkettőnknek. Párom = az nekem azt jelenti, hogy egy test, egy lélek. A kedvesem például két éve munkanélküli, egyszerűen nem tud elhelyezkedni. De fizetés"ünk" van, nem fizetés"em". A házasság ezért több, mint az, hogy valakik összefeküdnek. - Jóban rosszban, betegségben, örömben, nehézségekben - együtt. Vele megelégszem, mondja az eskü szövege.
Sokat beszélgettem már a mai generációhoz tartozó nőkkel, férfiakkal, egyszerűen nem tudom felfogni ezt az óriási önzést és bizalmatlanságot. Kivétel nélkül az a hozzáállásuk, hogy házasság? Minek? Hogy majd az ügyvédnek fizessen váláskor? - Döbbenetes. Ennyire értéktelen vált a "rajtam kívül más"? Arra sem becsülöm, hogy úgy közeledjek hozzá, hogy őt fogadom el, minden bajával együtt? Csak a jót fogadom el tőle, illetve csak azt, ami nekem kell? - Ne haragudjatok, de ez nem párkapcsolat, hanem egy üzleti vállalkozás. Azt nézem, hogy egy kapcsolatban nekem mi éri meg, mi az, ami nekem kell? Akkor a másik egy tárgy. Csakhogy a másiknak meg én vagyok egy darab tárgy, egy eszköz az ő érvényesüléséhez? De ez borzalmas!
56F
Így már értem. Gondolom, az iskola is pénzbe kerül.
Nem tudom, nekem ez fura. Amikor kijöttem külföldre, mi a barátaimmal segítettük egymást. És itt csak barátságról beszélünk, nem ennél szorosabb, intimebb kapcsolatról. Ha valakinek valami miatt rosszul ment, mondjuk, mert elveszítette a munkáját, akkor kisegítettük, amit később megadott. Normális esetben ez így működik.
Vond le a tanúságot, kérdező, ezután tegyél félre, amennyit tudsz, akkor nem leszel kiszolgáltatva a pasidnak, sőt, akkor lépsz le tőle, amikor akarsz, ha nem tetszik a rendszer.
Hát ezek szerint tényleg inkább az apád, mint a párod. Nem kezel egyenrangú, döntésképes felnőtt emberként.
Vagy megalkuszol ezzel a helyzettel, vagy minél hamarabb kilépsz ebből a kapcsolatból.
Szerintem ő nem gondolja komolyan veled ezt a kapcsolatot.Nincs meg az összetartozás jele.Ott lakhatsz,ő fizeti a rezsijét,te pedig egy vendég vagy nála....
Közös kassza,na az nincs...
Én ennél csekélyebb dolgokat sem tudtam lenyelni,egyszerűen kifakadtam,miután magamban tartottam sokáig az elégedetlenségeimet.
Nem értem miből gondolta a párod,hogy havi 100.ezerből v kevesebből te félretudnál tenni annyit,hogy 3-4 hónapig nyugodtan élj belőle.Szerintem akinek havi többszázezres jövedelme van,annak fingja nincs ezekről a dolgokról.Szóval könnyen beszél a kedves "párod".Nem értem milyen jogon akarna téged rávezetni az önellátásra,és a félrerakásra ha egyszer nem tudnál miből.Nevetséges ez az ember!!!!
A másik probléma,hogy ő a főnököd,itt is kiütköznek a problémák,ő azt csinál amit akar,te pedig lásd el magad és ő megengedi nagyvonalúan hogy nála lakj...
Nem akarok ítélkezni,de én tuti nem lennék vele.
Szerintem nincs közös jövőtök.Ő elvan egyedül is az biztos...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!