Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit gondoltok erről? Kínos pénzkérdés.
Én úgy gondolom, hogy az egy háztartásban élők olyan arányban vegyék ki részüket a költségekből, amilyen összeget keresnek. Ha neki van több, nyilvánvaló, hogy többet adjon. Viszont te is, amennyi neked van.
Nekem a pasid nem szimpatikus, mármint a hozzáállása. Voltam hasonló helyzetben, és mindig adott a párom, ha volt neki.
Vettem a fáradtságot, és végigolvastam minden választ. A kérdező válaszai alapján bennem egyre inkább egy kérdés motoszkál, amit muszáj feltennem.
Kedves kérdező, te végül is szereted a párodat? Mert lehet, hogy én vagyok buta, de szerintem nem.
Egyetértek azzal (vagy azokkal), akik azt írták, hogy jól megtaláltátok egymást. Ez így van. Igazából nektek nem PÁRkapcsolatotok van, hanem pénzügyi és szexuális kapcsolatotok. Ha valóban párkapcsolatotok lenne, akkor ilyeneket le sem írnál soha, hogy "cserébe mindennap megkefélhet", illetve hogy "adtam a barátnőmnek pénzt, de neki ehhez semmi köze", ahogy azt sem írnád le, hogy "neki is vannak olyan dolgai, amikről én nem tudok, de szerintem ez így tök normális." Nem, nem normális. Így ti egymás mellett éltek, de nem egymással. Szerintem a probléma főleg ez.
Szia!
Én is végigolvastam mindenkit.Engem is érdekelne az, hogy Ti szeretitek egymást?
Én akit szeretek, nem titkolózok előtte. Illetve egyáltalán nem lenne gáz, ha elmondanád, hogy kölcsönadtad a pénzt a barátnődnek, mert nem akartad, hogy az utcára kerüljön. Ha szeret a barátod, akkor felfogja, s rájön miért nem tudtál félretenni.
Ami pedig a jövőt illeti: tényleg tegyél félre, mert sose tudod mi lesz később. Az már előny, hogy nem albérletbe kell lennetek, s azt fizetni. Nem mindenki teheti ezt meg. Főleg itt Magyarországon.
Mindenekelőtt azért tisztázd magadba a dolgot, hogy mit is szeretnél a párodtól, mert csak akkor van értelme együttmaradni, ha szeretitek egymást.
Minden jót Neked!:)
Nahááát...Jó sok válasz érkezett,nagyjából végig is olvastam őket és azért eléggé meglepődtem.Az alapvető problémát senki sem feszegeti..,.Ha együtt élünk,közös az ágyunk,az életünk,akkor mi az,hogy én pénzem meg te pénzed?Mikor felvetődött nálunk,hogy összeköltözünk az volt az első,hogy nyitottunk egy közös számlát és arra utaltatjuk a fizetésünket.Nem számoljuk,hogy ki mennyit kapott,hanem azt nézzük,hogy NEKÜNK mennyi van.Nem azt nézzük,hogy ki mennyit ad a rezsibe,mert KÖZÖS,mert nem számít.Nem vagyunk házasok még,de minden amink volt mikor összeköltöztünk,az automatikusan a MIÉNK lett.Volt olyan mikor nem dolgozott,volt olyan mikor én nem dolgoztam és abból sem csináltunk problémát,sosem hánytorgattuk ezt fel egymásnak.Ha millióink lennének,azt sem sajnálnánk egymástól,mert nem gondolunk arra,hogy mi lesz,ha szétmegyünk.(mert ez amúgy sem fog soha megtörténni :) )
Számomra egy kapcsolatban nem arra kell gondolni,hogy ki mit rak bele anyagilag,hiszen úgyis együtt költik el a felek...legalábbis jobb esetben.
Avval egyetértek,hogy a pénzt sajnos nem szabad elverni,meg sajnos meg kell gondolni nagyon,hogy az ember kinek mennyit ad,de az azért túlzás,hogy a párja "nem akar eltartani senkit".
Szerintem üljetek le és próbáljátok megbeszélni higgadtan a dolgot.Nem szabad mindjárt költözni,de meg kell kérdezni tőle,hogy mégis ezt hogy gondolja.
Én nagyon remélem,hogy meg tudjátok oldani a problémát és kibékültök :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!