Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol bujkálnak az ilyen lányok? (Ha vannak még egyáltalán)
Figyelt kérdés
Kezdek kétségbe esni, mert azt látom, hogy kezd elterjedni a "divat mindenekfelett" felfogás. Egyre ritkábban találkozok olyan lányokkal akiken nincs 2 kiló smink, műhaj, stb és nem úgy néznek ki, mint az utak szélén fellelhető humán erőforrásokat befektető vállalkozók. Olyanok akikkel lehet értelmes beszélgetéseket folytatni, vagy csak simán hülyülni, egyszóval jól érezni magam, és nem azt hallgatni, hogy jajj de felment a Zara táska ára...Hát nemtom, ezek szerintem annyira nem egetverően nagy elvárások, mégse sokan felelnek meg nekik. Szomorú.2011. okt. 30. 23:02
81/92 anonim válasza:
Sajnálom, hogy nem tudod felfogni amit írtam, de nem fogom rád szentelni az életem, hogy megérts egy egyszerű mondatot.
82/92 anonim válasza:
Tehát közönséges vagy,büszke lehet rád a párod.
83/92 anonim válasza:
Felesleges hangsúlyoznod a hibáid.
84/92 anonim válasza:
Szia, itt vagyok! :DD rólam elmondhatóak ezek, nem sminkelem magam, csak bulikban, nem iszok, nem kurvulok, mégse kellek a pasiknak... elég elszomorító hogy a normális pasik a púderszökevényekre buknak. 16/L
85/92 anonim válasza:
A szomorú az, hogy k*rvára nem ismered ezeket az embereket, csak külső alapján ítélsz és a gép előtt sírsz, hogy miért nincs az, amit te akarsz. Talán próbálj meg megszólítani 1-1 ilyen lányt és ki fog derülni, hogy nem mindenki az, akinek gondolod.
87/92 anonim válasza:
Nekem másfél éve egy ilyen lány a barátnőm, szóval igenis vannak még ilyenek. :)
Szerintem csak rossz helyen keresed őket. Pl bulikban manapság alapból ne ismerkedj csajjal...
Az a baj hogy mostanában nem sok normális lányoknak való szórakozási lehetőség van, ezért a normális lányok nem mozdulnak kis sokat, nehezebb összetalálkozni velük.
De csak keresgélj! :)
89/92 anonim válasza:
85-ös.Amelyik csaj így néz ki az olyan is.Normális nő nem néz ki úgy mint egy kur.va,és normális pasinak sem kell ilyen nő.
90/92 anonim válasza:
A barátnőm ilyen:) De nem adom!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!