Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túlsúlyos vagyok, mindenki csak barátnak tekint. Hogy vagytok ezzel lányok? Lent
Túlsúlyos fiúnak is lehet párja? HA úgy vannak vele, hogyha már túlsúlyos oda se megyek? Velem így vannak. Osztálytársaim így voltak velem, de mivel minden nap találkozunk szinte az összes lánnyal legjobb barátok vagyunk.. Elmondanak nekem mindent meg minden.. Volt olyan, hogy valakinek 15 éves korába volt barátnője, úgy hogy 'kövér' volt?
Köszönöm a válaszokat.
15/F
Figyi, nem minden a külső.
Én egy zsírdisznó vagyok (180 cm/121 Kg), de olyan nőm van, hogy én még a haverjaim is csodálkoznak, hogy nekem hogy jött össze ilyen jó nő.
Ha kedves vagy, magabiztos, vicces, törődő, és tudsz komoly is lenni, akkor eléggé valószínű lesz barátnőd, csak türelem.
15 vagy, nem maradtál le semmiről.
Az én barátom is husis mondjuk most elkezdett edzeni, de én egyszerűen imádom úgy ahogy van.. :)) benne az fogott meg amilyen ő, vicces kedves és megértő :)) Hidd el nem az a legfontosabb :))
16/L
Én is 187cm/100kg körül mozgok általában... Jó nem vagyok egy kisgömböc, de van sörhasam, meg egy kis sörcsöcsöm is az izom mellett és mégis imádnak a csajok. Nem az számít, ill. nem Csak az számít, hogy nézel ki, hanem hogy milyen önképet alakítasz ki magadról, és hogy hogy állsz a csajokhoz ;)
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!