Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol bujkálnak az ilyen lányok? (Ha vannak még egyáltalán)
Mellesleg akiket leírtál, azok is lehetnek belsőleg még normálisak. Biztos van olyan dolog, ami téged érdekel és a barátnődet hidegen hagyná. De gondolom azért elvárod, hogy csinosan/divatosan öltözzön, szépen ki legyen sminkelve, stb.
F
Én sminkelem magam, mert mindig előjön pár pattanásom. Festett hajam van. Szolizok. Vékony vagyok, és magas. Érdekel a divat. Járok bulizni.
és
lehet velem bármiről beszélgetni, többek között a politikáról, az egyik gyengém. Elég érzékeny lelkű lány vagyok, amit csak néhány ember ismer belőlem, mert az emberek nem kíváncsiak a belsőmre. És hangsúlyozom, nem a plasztik kategóriába tartozom. SŐT, hál' Isten közelükben sem vagyok.
Bocsi, én ilyen vagyok...inkább beszélgessenek velem, és bízzanak benne, mint hogy meg se merjenek szólítani, csak rám rejszoljanak esténként...
Csak az a baj, hogy a fiúk igénye is effelé megy el...igénytelen vagy, ha nincs rajtad smink...Ki vagy zárva a beszélgetésből, csak mert nem vagy fiú...de a segged azért tedd ki egy cicanaciban...
Nem olvastam végig az összes kommentet, lehet, már írták előttem, amit szeretnék mondani, úgyhogy elnézést, ha ismétlek valakit. Attól, hogy egy lány szép, csinos, divatos, sminkeli magát, esetleg még a haját is festi, egyáltalán nem biztos, hogy nem lehet vele hülyülni, mély, értelmes beszélgetéseket folytatni. Rengeteg ilyen lány van, azonban ezek a lányok megválogatják, melyik fiú bókját, udvarlását fogadják el, és kezdenek nyitni feléjük. Az "átlagos" lányok, akik nem néznek ki csinosan és szépen, azok pedig nem kellenek a pasinak, mint már írták előttem. Ha olyat éreztél, hogy hiába nyitsz egy lány felé, az nem igazán kezd veled beszélgetni, akkor nem biztos, hogy a lányokban van a hiba. Persze lehet, hogy rossz lányokhoz mentél oda, de sosem lehet tudni. Érdemes az érem mindkét oldalát megvizsgálni.
Azért írom ezt, mert van egy ismerődöm, aki mindig sír, hogy nincs egy normális lány sem, aki olyan, amilyenre te is vágysz. Azonban a srác egy megbízhatatlan személy, akit még elképzelni sem tudnék, hogy valaki fontosabb legyen neki önmagánál. Ha te is hasonló alkat vagy, lehet ezért nem találsz megfelelő nőt.
Nem bujkálnak az álomnők, csak válogatósak férfi terén. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!