Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, akiknek a magas lányok jönnek be, nektek miért pont ők jönnek be? Mi az ami megfog bennük?
nekem a magas lányok konkrétan kiemelve nem jönnek be...bejön minden stílusból az,ami jó. de ha magas nőről beszélünk akkor az tetszik egy magas nőben,hogy szép hosszúak a lábai és amikor terpeszt az aztán náluk a szexi igazán :)szép hosszú zabálni való combok : ))
23/F
hosszú lábak
általában modell alkat
Én is magas vagyok, magasabb, mint a sokévi átlag, így elég furán érezném magam egy alacsony lány mellett. Valahogy nem érezném, hogy sorsközösséget vállal velem a magasságban :D Na meg így lehetőséget kapnak a magukat húdemagasnak (170-180) tartó lányok, hogy magassarkút vehessenek fel a jelenlétemben ^^ A még magasabbak dettó.
De már kikötöttem egy 178 centis mellett, néha cukkolom, hogy pici :DD
Az elegancia fog meg bennük. A kecsesség. És az hogy nem egy törpéhez kell LEhajolnom, hanem egy istennőhöz ODAhajolnom. (Nem sértésnek szántam a törpét)
Még egyszer kihangsúlyoznám: az alacsony csajokkal sincs bajom, de a magasat preferálom külsőre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!