Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mindenki szereti a kigyúrt...

Mindenki szereti a kigyúrt sportolókat, akiknek helyén van az önbizalmuk, és sikeresek. Ha az ember nem magas, nem kigyúrt, és béna az összes sporthoz (tehát egy kis "görcs"), akkor hogyan érje el, hogy tiszteljék?

Figyelt kérdés
2010. máj. 30. 19:14
1 2
 1/11 anonim válasza:

mindenkibe van valami,amihez k*rva jól ért:D

ezt a hobbit idővel majd te is megtalálod.egyébként hányéves vagy? mert én 16 éves koromig rühelltem minden sportot,és béna is voltam,pedig fiú vagyok,és most kezdett el jobban érdekelni,sőt már naponta sportolok,persze csak hobbi szinten

2010. máj. 30. 19:21
 2/11 A kérdező kommentje:
Lassan 18 leszek. Tollast csinálom (nem a kertit, hanem azt, ami olimpiai sportág), de abból sincs túl nagy motiváltságom. Nem nagyon járok versenyekre.
2010. máj. 30. 19:23
 3/11 anonim ***** válasza:
19%

A kiindulási alapod téves, nagon sokan NEM szeretik a kigyúrt sportolókat - ugyanis a legtöbben közülük beteges lelkivilágú emberek, akiknek csak a saját kinézetük a fontos, nincs önbizalmuk, csak szeretnének önbizalmat szerezni, sikeresnek meg éppen azért nem mondhatók, mert nincs önbizalmuk. Ezt csak a médiák próbálják az emberekbe beleszuggerálni, mert ez sokaknak nagy üzlet.

Az igazán kedvelt, sikeres, önbizalommal rendelkezö emberek nem ilyenek.

2010. máj. 30. 19:26
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

19.26 hát ez mekkora hülyeség :D Imádom amikor valaki a jó kinézetre, az kockahasra közli, hogy tuti, hogy a "tulajdonosa" komplexusokkal küzd, és beteg a lelkivilága :) Én sok sportolót és jól kinéző embert ismerek, és bizton állíthatom, egyáltalán nem magasabb közöttük a komplexusosok aránya... Sőt...

Arról nem beszélve, hogy a sportolók nem a kinézetre mennek, az csak egy hozadéka a sok mozgásnak. Aki abból él, hogy napi szinten 5-6 órákat edz, az nem nagyon tud rosszul kinézni.

2010. máj. 31. 09:55
 5/11 anonim ***** válasza:
Igen, csak az értékes embereknek nem az a fontos, hogy hogy néznek ki, hanem hogy mi van a fejükben!!! Akinek a kinézet a fontos, az egy pojáca.
2010. máj. 31. 15:23
 6/11 anonim ***** válasza:
Kimaradt a hozzászólásodból a "CSAK" szó!!! Vagy komolyan globálisan úgy gondolod, hogy akinek fontos a kinézete, sok minden más mellett, az már pojáca??? Szerintem meg akit nem érdekel a kinézete az igénytelen... :)
2010. máj. 31. 15:32
 7/11 anonim ***** válasza:

15.23 egyébként erről amit írsz tipikusan egy woody allen idézet jut eszembe... nézd meg az Annie Hall című filmet, abban van egy rész, hogy a Woody Allen amerikai focimeccset néz egyedül a hálóban, lent meg a nappaliban nagy intellektuális party megy sok kockafejűvel... Asszony felmegy hozzá, és mondja a rossz dumáját, hogy "Jaj nem értem miért nézed ezeket, mi a jó abban, hogy sok izmos kretén kerget egy bőrdarabot?" Erre Woody Allen: "Tudod drágám ezeknek az embereknek számít a fizikum! Csak az entellektüellek hiszik azt, hogy elég csupán az agyukra edzeni :) "

Szerintem meg akkor jó ha valaki mind az agyát, mind a testét karban tartja... Lepojácázni azt aki törődik a kinézetével, pont olyan primitív és csőlátású dolog, mint azt mondani pl. hogy minden okos ember ronda...

Én speciel baromi jól nézek ki, és még diplomáim is vannak :D

2010. máj. 31. 15:38
 8/11 anonim ***** válasza:

Nem a kinézet a lényeg! Főleg küzdősportban! :)

Most tényleg nem dicsekvésképpen, de én 173 cm vagyok és 85 kg, nem vagyok kigyúrva egyáltalán (van azért hasam), de ju-jitsuzok 7 éve, és mellette thai boxolok 5 éve (valamint régebben aikidóztam 4 évet), egyszer a konditeremben belém kötött egy tipikus tetovált, kopasz 190-200 cm közötti, böszme nagydarab kigyúrt kondirudi szteroidhuszár, hogy én mi a francnak járok le edzeni, ha nem akarok nőni. Én megkérdeztem tőle, hogy: Miért gondolod, hogy én úgy akarok kinézni mint te?

Erre jött a nagyon "logikus" válasz, hogy hát akkor nincs értelme edzeni (persze a gyökérnek nem tűnt fel, hogy teljesen mást edzek, mint ők, ráadásul püfölöm a bokszzsákot), ha nem nősz nem fejlődsz, meg hogy milyen kis gyenge csíra vagyok, én erre mondtam neki, hogy fekve-nyomásba tuti te nyomsz többet, de bunyóba halott lennél. Na, erre megsértődött, nekem jött, én pedig földhöz vágtam, majd fejbe rúgtam ahogy kellett. Azóta ki vagyok mondjuk tiltva (mondjuk ennyi erővel a gyökeret is ki kellett volna tiltani)az edzőteremből. Szóval, nem feltétlenül kell magasnak kigyúrt szépfiúnak vagy szteroidhuszárnak lenned, ha kemény vagy és csinálod a dolgodat, a saját elképzelésed szerint, és abban az adott dologban jó vagy, akkor megkapod a tiszteletet.

2010. máj. 31. 15:39
 9/11 anonim ***** válasza:
ma 15:32-es: a 15:23-as vagyok, tényleg kimaradt a válaszomból a csak, igazad van.
2010. máj. 31. 17:31
 10/11 anonim ***** válasza:
Szerintem a keresztapa sem volt se magas se kigyúrt, nem értett a sportokhoz, mégis bazinagy respektje volt;)
2010. jún. 1. 20:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!