Milyen küzdősportot válasszak? 15/f magas vékony testalkatú vagyok. Önbizalomnövelés céljából meg vmi hobbi kéne, szóval nem akarok én profi versenyző lenni.
látványos és nem vernek agyon(taekwando)
hosszú távon hasznos az aikido
ahol bunyózni is megtanulsz :box(nem divatmajmok mint a thai osok)
Ja még a Win Tsun se rossz remélem jól írtam. Meg Aikido hát , én annyira jól oktatott embert nem láttam persze én még tapasztalatlan vagyok benne , mert nem is sokkal találkoztam ,de szerintem Magyarországon nagyon kevés jó termet találsz ahol jól oktatják szóval belekell húzni ha jó helyet akarsz . Meg ott tudtommal tanulni kell a gyógyászati részét is ahhoz , hogy tovább lépj ,de lehet rosszúl halottam .Boxal az a gond , hogy nagyon beléd oktatják hogy a másik üt , de mivan ha rug ? Egyébként kézmunka az tényleg nagyon szép ,de szerintem ez érthető csak hát lábat nem kihasználni szerintem elég nagy hiba .
Am. szerintem még a karate se rossz . Csak ott sokat kell ordítozni nekem az nem tetszett egyébként fasza nagyon az is . Majd lehet egyszer én is fogok ,de egyszerre csak egyet :)
Én is thai boxolok,egyetértek Full Contact-al,nem hátrány,ha vékony vagy,és is az vagyok.Csak az a baj,(pontosabban csak neked),h mi azért rendesen gyepáljuk egymást edzésen.(De ne ijedj meg,van rajtunk bandázs,kesztyű,fogvédő,lábszár- és lábfejvédő,meg néha fejvédő is,mondjuk ezek nem védenek annyit mint hiszed,múlt edzésen is kifeküdt 1 gyerek vagy 15 percig,de nem ájult el,csak ha fölállt,akk újra elesett,mert annyira szédült).
Vagy a másik amit tok ajánlani,az a karate,ott is van lábmunka,de ott nem sparringoltunk semmit(ezért is hagytam abba).
Osztom a véleményed,Full Contact.
Igen jól írtad.Am az nem csak Muay Chaiya,hanem ki kell írni,h Muay thai Chaiya.Csak olyan van,h Muay Boran.
Hála az égnek az edzőm alapból tanult ilyenejet + 2 évet volt thai földön,szal ő szerencsére oktat nekünk Thai Boxot,Muay Thai Chaiyat,meg Muay Borant.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!