Milyen küzdősportot válasszak? 15/f magas vékony testalkatú vagyok. Önbizalomnövelés céljából meg vmi hobbi kéne, szóval nem akarok én profi versenyző lenni.
Figyelt kérdés
olyan küzdősport/harcművészet kéne ahol edzésen nem kell szétvernünk egymást és lábat is kell használni, mert nem boxolni szeretnék.2011. okt. 17. 17:57
11/21 A kérdező kommentje:
Mit jelent az a sparring? Most azon gondolkozok hogy lehet megpróbálkoznék a thai box-al. Ti hol tanuljátok, hol laktok?
2011. okt. 18. 17:42
12/21 anonim válasza:
A sparring edzőküzdelmet jelent(vagy legalábbis mi erre használjuk),ez általában edzés végén szokott lenni.
13/21 anonim válasza:
Én nem mondom meg , mert annyian vagyunk edzésen , hogy nem férünk el . Találj meg :DDDDDD
14/21 A kérdező kommentje:
challenge accepted :DD
2011. okt. 19. 11:40
15/21 anonim válasza:
Re-Gym egyik klubbjába ennyiben segítek .
16/21 anonim válasza:
vagy termébe , írok itt hülyeséget .
17/21 A kérdező kommentje:
debreceni vagyok am de a neten itt a környéken semmi infót nem találtam hogy mikor lenne edzés meg hol ilyenek :/ :D
2011. okt. 19. 20:26
18/21 anonim válasza:
Biztos van sok , most eléggé felkapott stílus , azt is lehet mondani , hogy divat lett eléggé ,de hát nem ez kell ahhoz , hogy megmaradjon ember viszont így nagyobb esély van arra , hogy van a közelben club . Debrecen az nem is egy ilyen kis helység . Érdeklődni kell iránta .
19/21 anonim válasza:
Raja-Hungary
4026 . Debrecen, Füredi út 76.
Edző: Balogh Norbert
Edzések időpontja: Hétfőtől – Péntekig 19:00-21:00 –ig.
google a barátod...
20/21 anonim válasza:
Ajánlom a karatèt,ha jó az edzöd,akkor nem szabad nagyon megütni a másikat,vagy nam muszá küzdö edzèsre járni.Lehet formagyakorlatokat(katát)csinálni,esetleg a bázisodat,az œnfegyelmedet,a kitartásodat növelni.Van olyan küzdès,mikor a kimonóra kell csipeszeket rakni,ès a veled szemben álló emberèt levenni.Ha nem szeretnèd,hogy fájjanak az edzèsek,nem ajánlom a judot,mert ott fökènt támadnak,de a karatènèl inkább az önvèdelemre fektetik a hangsúlyt.A karatènak 21 fajtája van,èn a shotokan-t,vagy a goju-kai-t ajánlom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!