Hogyan fogyhatnék? 165centi magas vagyok 92kg, szoktam tornázni, fekfőtámaszozni, de nemigazán használ, mi a véleményetek? Adnátok tanácsokat?
kellene egy fogyókúrás étrend amivel eléred hogy a napi bevitt kalóriád negatívban legyen az ajánlott napi kalória menyiséggel.
az étrend mellé kellene egy kis aerob mozgás,pl.kocogás,gyors séta,biciklizés stb. mivel elég nagynak mondható a súlyod ezért inkább a biciklizést ajánlanám, az jobb az ízületeknek mint a kocogás.
elmehetsz edzőterembe is ott használhatsz szintén szobakerékpárt,taposó gépet a lényeg hogy fogyassza a kalóriát.
kitartás kell és menni fog,csak tartsd be a fogyókúrás étrendet.
gyakorlatilag bármit ehetsz addig amíg a kalóriád a határon belül van.
amiért nem érdemes bármit enni az az hogy a hizlaló kajáktól gyorsan összejön a kalória mennyiség és utána már nem ehetnél semmit aznap, ami így elég egészségtelen lenne.
javaslom hogy nézd meg hogy mennyi kalória kell neked és nézz hozzá fogyókúrás étrendet.
neten mindet megtalálsz majd csak keresni kell.
22/F vagyok
a nevem egyébként Dirtboy csak most nem használom
kitartást és sok sikert kívánok a továbbiakban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!