Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogyan fogyhatnék? 165centi...

Hogyan fogyhatnék? 165centi magas vagyok 92kg, szoktam tornázni, fekfőtámaszozni, de nemigazán használ, mi a véleményetek? Adnátok tanácsokat?

Figyelt kérdés
165cm vagyok,92kg, szoktam tornázni,fekfötámaszozni,de nemigazán tudok fogyni,mi a véleményetek,adnátok tanácsoka ,köszi a válaszokat!
2011. okt. 21. 17:52
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
köszönöm,ha gondolod irj privit,ok?
2011. okt. 21. 20:37
 12/19 dirtboy ***** válasza:

nem lehet privátot írni neked mert nem tetted lehetővé a beállításoknál de egyébként sem szoktam senkinek privátot írni mert túl sokan vagytok ahhoz hogy elkezdjek privátba írogatni egyesével mindenkivel.

viszont itt utol tudsz érni, Dirtboy néven kérhetsz úgy biztos nem siklok át a kérdésed felet de ajánlom Aczél kollégát ő is szokott itt válaszolni de ő főként a fogyókúra kategóriában szokott ténykedni.

őt is keresheted nyugodtan,egész biztos kapsz tőle is választ.

2011. okt. 21. 20:44
 13/19 A kérdező kommentje:
köszike!Jó éjt!.
2011. okt. 21. 21:03
 14/19 dirtboy ***** válasza:
jó éjt.
2011. okt. 21. 21:04
 15/19 A kérdező kommentje:
oké,köszikeh,am van facebookod?
2011. okt. 22. 11:27
 16/19 dirtboy ***** válasza:

van de mint írtam nem vállalok privát tanácsadást,csak itt vagyok utolérhető a gyakorin.

bocsi ha ezzel csalódást okozok de ilyen vagyok.

2011. okt. 22. 11:32
 17/19 A kérdező kommentje:
Semmi baj,megértelek, és mien tanácsokat tudsz még adni?
2011. okt. 22. 12:43
 18/19 dirtboy ***** válasza:

leginkább testépítésben tudok segíteni mivel én is azt sportolok.

fogyókúrában nem igazán szoktam válaszolgatni csak mivel a sport kategóriába tetted a kérdést gondoltam írok.

milyen tanács kellene még,mire gondolsz?

ha betartod a fogyis diétát és mozogsz mellé akkor sok más tanácsot nem tudok adni mert ez a két dolog elég a fogyáshoz.

persze fokozhatod a mozgás és zsírégetés hatékonyságát egy kis l-karnitin-el de az nélkülözhető simán.

2011. okt. 22. 13:30
 19/19 A kérdező kommentje:
oké köszönöm szépen a tanácsaid!
2011. okt. 22. 15:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!