Magas ember ellen mit lehet csinálni? (ha meg akarom verni)
Földhöz verni, alulról elkapni a derekánál vagy a lábánál. Mivel Te alacsonyabb vagy, ezért neked van lejjebb a súlypontod ami neked nagy előny, hiszen így könnyebben földre tudod vinni. Profi birkózásban is általában az alacsonyabb testfelépítésű birkózók az eredményesebbek, pont ez végett.
Vagy a másik megoldás magas ember ellen ami jó, az a belharc. Mivel a magasabb embernek hosszabbak a végtagjai (keze-lába) mint a tiéd, ő téged könnyedén távol tud tartani az ütéseivel és rúgásaival, hiszen ő elér téged messziről úgy, hogy te nem éred el őt. Viszont ha Te vagy a támadóbb és kezdeményezőbb, és közel tudsz menni hozzá, akkor közelről Ő nem ér el téged, ugyanakkor Te szétbombázhatod közelről a bordáját és a hasát ököllel vagy jól megtérdelheted.
köszi!
Én a földrevitelre gondoltam, de a másik amit mondtál az is jól hangzik.
Első válaszoló vagyok, ismét.
Járjál le szabadfogású birkózás és ökölvívás edzésre, egyszerre a kettőre! Ha egyszerre csinálod a kettőt legalább 2 évig. Kapsz egy nagyon jó alapot a bunyóra.
elvágod a combját.
vagy lágyékon rúgod, és utána bárhol megszúrod/átvágod.
haaa.. nem akarja megölni, akkor miért akar "verekedni"? :D
mondok wudangosat. magas embert 1 kéznél fogva magad felé rántod (alacsonyabb súlyponttal megcsinálhatod simán) és mivel kilépni fog az egyensúlyáért és nem ütni, addig állon vágod. de ma olyan profi könyökhasználatot gyakoroltunk, hogy én mondjuk állon vagy fül mögött könyökölném PI:csÁBa.. hogy nem öljük meg..? akkor nem tudom, meg kell feszíteni egy ujját.. de törni is lehet rögtön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!