Magas a testosteron bennem? Mit lehet csinálni?
Figyelt kérdés
Az van, hogy szőrös a hasam, hátam, mellkhasam, és alig nő a mellem...magas vagyok.
Magas a testosteron bennem?
Mit lehet tenni??
2011. jan. 12. 14:23
1/7 A kérdező kommentje:
14/L
2011. jan. 12. 14:26
2/7 anonim válasza:
Ki kéne vizsgáltatni. El kell menni gyerekorvoshoz, vagy gyermeknőgyógyászhoz, ők valószínűleg beutalnak belgyógyászatra. Kéne egy vérvétel, hogy megnézzék a hormonjaidat. Mi a helyzet a menzeszeddel? Van már?
26/N
3/7 A kérdező kommentje:
Van...az rendesen jön havonta.
2011. jan. 12. 14:30
4/7 anonim válasza:
Na, ez örvendetes! Egy gond kipiálva! :) Ettől függetlenül lehet túl magas a tesztoszteronod, tényleg meg kéne nézetni.
26/N
5/7 A kérdező kommentje:
Halottam olyanról, hogy injekcióval tudják ezt rendbe hozni, de 18 éven felülieknek. Ez igaz?? És ha lehetne ilyet, akkor milyen változások lennének? Vagy mit tudnak csinálni ha tényleg magas?
2011. jan. 12. 14:35
6/7 anonim válasza:
Nem adnak injekciót. A kezelésen egyelőre ne gondolkodj, azon majd gondolkodik az orvos. Előbb menj el és vizsgáltasd ki.
7/7 Fingkirály válasza:
Verekedj :) a magas tesztoszteronszint úgyis agresszívvá teszi az embert.
Mármint úgy értettem, hogy próbálkozz valami MMA jellegű küzdősporttal, lehet jó lennél benne :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!