Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Tüszős mandulagyulladásom...

Tüszős mandulagyulladásom van. Nem bírok semmit csinálni úgy fáj a torkom. Már csak mára meg holnapra van antibiotikumom. Mikor fog elmúlni?

Figyelt kérdés
2011. okt. 28. 11:02
 1/4 anonim válasza:
Nekem is nemrég volt tüszős mandulagyulladásom, 3 nap alatt elmúlt, köptető, c-vitamin, orrspray és gyógyszer segítségével. Sajnos nem jut eszembe, milyen gyógyszert kaptam.
2011. okt. 28. 11:10
 2/4 anonim ***** válasza:

Tudom, hogy hidegben nem az igazi, de egyél fagyit. Nekem elég sűrűn van tüszős mandulagyulladásom, és nagyon sokat segít a jégkrém. Vetess a kedvencedből egy dobozzal, és szépen kanalazz be annyit amennyi jól esik. Érezni fogod, hogy kevésbé fáj.

Jobbulást! :)

2011. okt. 28. 11:20
 3/4 anonim ***** válasza:
Vissza kéne menni a dokihoz. Nekem vagy 3 éve volt úgy, hogy hiába szedtem tablettás antibiotikumot tüszős mandulagyulladásra, nem nagyon használt. A végén már annyira feldagadt, hogy a nyelőcsövemet is majdnem elzárta (pontosabban a garatomat), szemből nézve olyan széles volt a nyakam, mint a fejem. A végén a klinikán kötöttem ki és injekciót kaptam. Lázad is van, ugye? Nekem majdnem 40 fokos volt. Szerintem mindenképpen menj vissza, lázat csillapítsd (hűtőfürdő volt a legjobb nekem, sajnos csak ideig-óráig).
2011. okt. 28. 11:23
 4/4 anonim ***** válasza:
ha évente legalább 3 szor van tüszősmandulagyulladásod akkor fül-orr-gégészetre kell menned kivetetni a manduláidat.
2011. okt. 28. 11:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!