Lányok, akiknek magas a homlokotok! Hogy viselitek? Lehet egy nagy homlokú lány is szép?
Van frufrum....de még így is zavar...hosszítja a fejet...
:(
Pedig az arcommal nincs komolyabb gondom...csak néha rámtör a sírás,hogy folyton takargatnom kell a fél fejem...mert félek,hogy kicsúfolnak...Belenézek a tükörbe, és rontja az összhatást...
Lehet egy nagyhomlokú lány is ugyanúgy szép,mint egy olyan akinek nem magas a homloka?
Szerintem lehet!
Nekem is magas a homlokom, egy időben nagyon zavart, mert mindig volt frufrum.Egy idő után már a frufru is idegesített, mert mióta kiskoromban megnőtt a hajam mindig ugyanolyan egyenesen levágott frufrum volt.
8.-ig a hajam is csak egyenesen le volt vágva, hol rövidegg, hol hosszabb volt.
Ballagás után levágattam a hajam.Csinált egy jó kis fazont a fodrász, amit azóta is imádok és a frufrumat is máshogyan vágta. Egy kicsit megtépte, és olyan mintha lépcsőzetes lenne a frufrum + kicsit oldalra van fésülve az alja.
Azóta imádom a frufrumat;)
15/L
Hogy a fenébe ne lehetne?! Amúgy milyen a hajad? Mert pl egy tömött frufru plusz göndör, vagy állig/vállig érő olyan frizura, ami szélesíti az arcot kiváló választás egy magas homlokú lánynak. :)
Amúgy nekem is magas a homlokom, frufrum is van, de mostanában csakazértis oldalra fésülöm. :)
20/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!