Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol bujkálnak az ilyen lányok? (Ha vannak még egyáltalán)
én a 2 közt vagyok.
Adok magamra, sminkelek, anélkül nem megyek utcára.
De ez egy megszokás, mert a munkahelyemen kötelező,ugyanúgy, mint a sarkos cipő (felszolgálok egy patináns 4csillagos helyen)
Előtte is sminkeltem magam, egy álarc,hogy önbizalommal tudjak utcára menni, ráadásul nem szép az arcbőröm(nem pattis, foltos), ha már kell púder, akkor béna ha nincs kifestve a szem...
A divat: nem követem, mert nem áll jól a mai, szeretem a márkás holmikat, ha nem látszik, hogy az, tartósabb az anyaga, ha megfelelő helyen veszi az ember. De vásárolok nem márkásat is, ha jó vételnek tartom. Nőisesen (nem az említett munka képviselőiként) öltözködöm.
Divatról férfivel amúgy is csak ritkán beszélek.
Rossz helyen keresgélsz.
Bár lehet mi ilyen lányok már mind párkapcsolatban élünk, mert lecsaptak ránk.:) (jah az általad említett pozitív tulajdonságok miatt tetszettem meg a páromnak 4.5 éve, velem lehet beszélgetni, és emberi vagyok:)
(3.5 éve vagyunk együtt, 2 éve összeköltöztünk)
25/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!