Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hol bujkálnak az ilyen lányok?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol bujkálnak az ilyen lányok? (Ha vannak még egyáltalán)

Figyelt kérdés
Kezdek kétségbe esni, mert azt látom, hogy kezd elterjedni a "divat mindenekfelett" felfogás. Egyre ritkábban találkozok olyan lányokkal akiken nincs 2 kiló smink, műhaj, stb és nem úgy néznek ki, mint az utak szélén fellelhető humán erőforrásokat befektető vállalkozók. Olyanok akikkel lehet értelmes beszélgetéseket folytatni, vagy csak simán hülyülni, egyszóval jól érezni magam, és nem azt hallgatni, hogy jajj de felment a Zara táska ára...Hát nemtom, ezek szerintem annyira nem egetverően nagy elvárások, mégse sokan felelnek meg nekik. Szomorú.
2011. okt. 30. 23:02
 11/92 anonim ***** válasza:
Akkor vedd tárgytalannak, én 22 múltam (lassan23, de ezt tagadom a múltkori eset óta:D )
2011. okt. 30. 23:17
 12/92 anonim ***** válasza:
100%
21 vagyok,az én korosztályomban még vagyunk páran,bár a többség itt is a leírtakhoz tartozik:) de tényleg én is azt veszem észre,hogy minél fiatalabb korosztály,annál nehezebb ilyet találni...már az ötödikesek is sminkelnek és kelletik magukat...
2011. okt. 30. 23:23
 13/92 A kérdező kommentje:

Igen, ez annyira gáz :/

Tudom, h még fiatal vagyok, meg minden, de kezdek belefáradni a keresgélésbe.

2011. okt. 30. 23:35
 14/92 anonim válasza:
100%
Asszem akkor én is elmondhatom hogy "normális" vagyok. :D Nagyon ritkán sminkelem magam.. inkább meccsre járok vagy leülök beszélni barátokkal meg sétálgatunk. Szerencsére kifogtam én is a normális embereket, a baráti társaságomban 1 ilyen lányt sem lehet találni, mivel nem nagyon kedveljük őket. :D
2011. okt. 31. 00:02
 15/92 anonim ***** válasza:
92%

Vannak ilyen lányok, és a kutyának sem kellenek. Én is ilyen voltam, egyszerű ruhák, nemkövér-nemsovány, hosszú barna haj, semmi smink, sportcipő.

Amikor azt vettem észre, hogy lassan két éve nem kellek egy pasinak sem, változtattam, csinosabban, nőiesebben öltözködtem, eljártam kondiba, hogy jó legyen a popsim és a lában, frizurám lett, sminkeltem magam és magassarkúban jártam, és két hónapon belül 10/10 pontosa pasim lett. Ezért tűnnek el ezek a lányok. NEM KELLENEK SENKINEK.

2011. okt. 31. 11:23
 16/92 anonim ***** válasza:
100%

Ez a baj a pasikkal.Hogyha egy lány már kicsit igényes, egy kis smink meg csinos ruha, akkor már rögtön műp*csa lesz,és már több értelmet kise néznek belőle minthogy "felment a zara táska ára".

Velem lehet értelmesen beszélgetni,hülyülni,nem vagyok se öntelt se nagyképű,nem vagyok nyávogós,hisztis p*csa,de figyelek arra h mindig megfelelően nézzek ki,mert én így érzem jól magam.És egyáltalán nem vagyunk gazdagok,és nem töltöm a szabadidőmet a "plázában".

Szeretem az ilyen előitéletes embereket,de ettől még nm fogok megváltozni,majd lesz ember aki nm itélkezik rögtön a külsőm miatt.Jah és póthajam sincs,bár festetem, na és?!ÉS csak úgy közlöm hogy tele van a világ olyan lányokkal amilyenekről te beszélsz,csak gondolom azok nem elég jók neked.Manapság kevés a természetes szépséggel megáldott lány,egy kis smink szinte mindenkin elfér.

18/L

2011. okt. 31. 14:16
 17/92 anonim ***** válasza:
100%

14:16os vagyok ,most olvasom a 11:23ast és neki mondanám h én pontosan így voltam.

Gimibe került,laza csaj voltam,tök átlagos,rock zenét hallgattam mondjuk még most is mert imádom,de észrevettem h az ilyen lányokra nem vevők a pasik.Senki észre se vett és ebből elegem lett.Fogtam magam,változtattam a külsőmön,fogytam pár kilót,új haj,smink,csinos nőies ruhák.Ezután nem telt el két hónap máris lett egy nem is akármilyen pasim,és rengeteg udvarlóm.

MAradhattam volna "átlagos lány",de valljuk be a külső ami először megfogja a pasikat.Ha észre se vesznek akkor hogy mutathatnám meg h igenis értékes vagyok belsőleg.Bátortalan vagyok,nem merek csak úgy odamenni akárkihez,szóval esélytelen lett volna h vkivel megismerkedjek.

2011. okt. 31. 14:24
 18/92 anonim ***** válasza:

sose volt műhajam, nem sminkelem magam és prostinak se nézek ki. Úgy néz ki jól elbújtam. :)

20/L

2011. okt. 31. 17:56
 19/92 anonim ***** válasza:
94%

Kva sok átlagos lány van. De tényleg. Elképesztő mennyiségű, átlagos, normális, általad leírt normális lány van. És mint több válaszoló írta, ők a halálnak se kellenek. Valszeg neked se, mert nem tűnt fel, hogy ott vannak melletted. Te is egy csinos, formás, dögös csajt akarsz, csak normálisat. Fogalmazhatod ezt másképp, akkor is.

20L

2011. nov. 7. 19:28
 20/92 anonim ***** válasza:

Igazuk van azoknak, akik azt mondják, hogy nem veszik észre az ilyen lányokat. Én nem sminkelem magam (csak alapozó, de az sem 30 kg), nem festetem a hajam, nincs póthajam... Mondjuk nőiesen öltözködök (de nem k*vásan), mert az tetszik. A pasik nem vesznek észre...

17/L

2011. nov. 7. 19:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!