Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol bujkálnak az ilyen lányok? (Ha vannak még
egyáltalán)
Figyelt kérdés
Kezdek kétségbe esni, mert azt látom, hogy kezd elterjedni a "divat mindenekfelett" felfogás. Egyre ritkábban találkozok olyan lányokkal akiken nincs 2 kiló smink, műhaj, stb és nem úgy néznek ki, mint az utak szélén fellelhető humán erőforrásokat befektető vállalkozók. Olyanok akikkel lehet értelmes beszélgetéseket folytatni, vagy csak simán hülyülni, egyszóval jól érezni magam, és nem azt hallgatni, hogy jajj de felment a Zara táska ára...Hát nemtom, ezek szerintem annyira nem egetverően nagy elvárások, mégse sokan felelnek meg nekik. Szomorú.
Hát akkor én is normális lánynak mondhatom magam:) Alig sminkelem magam. Nem kapok szívbajt ha meglátok egy leárazást. Nem töltöm a hétvégéimet alkoholmámorban. De szerintem így is szuper életem van. És a normális pasik vajon hova tűntek? Azok akik nem ezeket a plázacicákat keresik?
19/L
2011. nov. 7. 19:39
22/92 anonim válasza:
nyisd ki a szemed. mindenhol ott vannak. csak kissebbségben. és akiken nincs 2 kiló smink és nincs póthaja és nem követi úgy a divatot az meg már hol kellene neked...nemkellene mert csúnyának tartod. szal ennyi.
2011. nov. 7. 19:41
23/92 anonim válasza:
Lehet ám nőies lenni úgy is, hogy az ember lánya nem úgy néz ki mint egy utcalány. A mai lányok még télen is miniben és cicanadrágban vannak, kint van a mellük, majd csodálkoznak h beszólnak nekik.
2011. nov. 7. 19:53
24/92 anonim válasza:
Szerintem marha nagy álszentség a pasiktól ez a hozzáállás. Nekik is a dögös csaj kell nagy mellekkel(de ne legyen mű), olyan aki reggel is szép (tehát sminkben alszik, mégsem mosott rongyként ébred), olyan aki velük megy mondjuk túrázni (szigórúan magassarkúban, mert abban szép a popsi), ne beszéljen a Zarás táskáról ( de azért jó cuccai legyenek, ne legyen topis) - Igazából nagyon sok normális csaj van, de az elvárásaidnak megfelelőt a belslő értékek tekintve, nem a két kiló smink mögött kéne keresned, hanem talán valaki olyanon, akin nincs maszk.
2011. nov. 7. 19:59
25/92 anonim válasza:
na látod.. ennyi.. adom :D
2011. nov. 7. 20:02
26/92 anonim válasza:
Jelen!:) 16/L
Hát igazából nem bujkálok :D csak nem tűnök ki a tömegből,mint a sok khm... :) Ezért sokan észre se vesznek..:)
2011. nov. 7. 20:04
27/92 anonim válasza:
Igaza van azoknak, akik azt mondják, hogy sok az ilyen lány, de nem veszik őket észre pont ezért, mert átlagosak. Én is ilyen vagyok. Soha nem sminkeltem magam, divat se érdekel, úgyis azt veszem fel ami nekem tetszik, nincs festett hajam, se műkörmöm. De szeretek azért jól kinézni, csak semmi extra. És egyszerűen nem vesznek észre emiatt pont, pedig alapból se vagyok csúnya szerintem, egy magas, vékony lány vagyok, hosszú, barna hajjal és nagy kék szemekkel. És kit érdekel? :D Senkit. Miért? Mert simán csak átlagos vagyok. Pedig belül rengeteg jó tulajdonsággal rendelkezek, de mégis kéne az a plussz a külsőmhöz, de csakazértse..:P Nem szeretném, ha emiatt szeretnének. Inkább szeressenek bele abba aki valójában vagyok, ne pedig a sminkkészletembe és a miniszoknyába...
L/18
2011. nov. 7. 20:04
28/92 anonim válasza:
ma 19:59
Oké! Ha látok egy divatos nőt utána fordulok, de semmi pénzért le nem cserélném a mostanit, semmilyen divatos cicababára.
2011. nov. 7. 20:05
29/92 A kérdező kommentje:
Akinek van kedve dumálgatni az "átlagos" lányok közül dobjon már egy üzenetet, mert ez vicc,h én sose találok hozzátok hasonlókat.
2011. nov. 7. 20:12
30/92 anonim válasza:
19:59 vagyok! Ezzel semmi baj nincs, hogy utánuk fordulsz. És nagyon jó, hogy megtaláltad a szerelmed az átlagos lányok között ! A baj azokkal a férfiakkal van, akiknek a nő a műhajnál kezdődik, és a plázap*csák közt keresgéli az olyan értékeket, hogy akkor is jól érzi magát vele bárki, ha csak egy könyvről beszélnek. Na kicsit kusza, de remélem érted!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!