Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hol bujkálnak az ilyen lányok?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol bujkálnak az ilyen lányok? (Ha vannak még egyáltalán)

Figyelt kérdés
Kezdek kétségbe esni, mert azt látom, hogy kezd elterjedni a "divat mindenekfelett" felfogás. Egyre ritkábban találkozok olyan lányokkal akiken nincs 2 kiló smink, műhaj, stb és nem úgy néznek ki, mint az utak szélén fellelhető humán erőforrásokat befektető vállalkozók. Olyanok akikkel lehet értelmes beszélgetéseket folytatni, vagy csak simán hülyülni, egyszóval jól érezni magam, és nem azt hallgatni, hogy jajj de felment a Zara táska ára...Hát nemtom, ezek szerintem annyira nem egetverően nagy elvárások, mégse sokan felelnek meg nekik. Szomorú.
2011. okt. 30. 23:02
 41/92 anonim ***** válasza:
Olyat még nem hallottam, hogy egy zara táskának fölmegy az ára, leárazni szokták őket, és arról beszélnek a lányok, hogy hol van a leárazás. Ez kb. olyan, mint mikor a fiúk megbeszélik, hogy hol ettek finom kolbászt.
2011. dec. 14. 23:21
 42/92 anonim ***** válasza:
100%
Annyira unom ezeket a kérdéseket, hogy az valami hihetetlen.
2011. dec. 27. 19:43
 43/92 anonim ***** válasza:
50%

Elbújtak előled.

Abba egyébként nem gondoltál bele,hogy a nők azért műttetik meg magukat,hogy tetsszenek az ellenkező nemnek?Vagy hogy épp 20 év házasság után ne váljon el a férj?

Esetleg arra nem gondolsz,hogy akin van egy kis lehelletnyi alapozó (hogy egységes bőre legyen->egy kis önbizalom,hogy legalébb szépnek HIGYJE magát) , beskatulyázod 5 kg-ot viselő ribancként?

És talán azért öltözünk ki minden egyes nap,mert beszólnak 'értelmes' pasik,hogy mi van,turiból vásárolsz?És a szép ruha az már egyeseknél egyenlő a ribanccal.

2011. dec. 27. 19:51
 44/92 A kérdező kommentje:
:DDDD kiforgatod a szavaimat
2011. dec. 27. 19:57
 45/92 anonim ***** válasza:
Én pl nem sminkelem magam hétköznap, de ez csak annak köszönhető, hogy 26 évesen is még nagyon szép a bőröm. Nincs rajtam semmi mű.
2011. dec. 27. 20:10
 46/92 anonim ***** válasza:

Úgy tűnik mind itt bujkálunk a gyk.n :)

21L

2011. dec. 27. 20:58
 47/92 anonim ***** válasza:

ez vicc. többek között én is ilyen vagyok és a kutya se vesz észre. de még csak azt sem látom, hogy az utcán egy pillantást vetnének rám, vagy bármi.

ezek mellett még a zenei ízlésem miatt is be vagyok oltva, meg ki vagyok nézve sok helyről :D

pedig alapvetően tök közvetlen vagyok, aki ha társaságban van, folyton nevet, meg jófej és még tán humoros is :D

amúgy velem dumálhatsz, ha szeretnél.

2011. dec. 27. 21:21
 48/92 anonim ***** válasza:
89%

na élőben engem is piszkosul ritkán vesznek észre...normálisat akarsz? nézz körül kicsit...csak ha nem akad meg a szemed egy lányon amit hozzátennék a smink és az öltözködés vált ki javában, a fáradtságot sem veszed arra, hogy megismerd, vagy egyáltalán hozzászólj. mész tovább mint aki nem lát, nem hall...sok a "cicababa" de a legtöbb a fiúk miatt van...némelyik puszta nemnormálisságból (de azt inkább hagyjuk). én sminkelem magam, nem sokat még alapozót se csak szememet. nem akarok magamból páviánt csinálni. annyira öltözöm divatosan amennyit egyrészről a pénztárcám megenged másrészről amiben még jól érzem magam. nem szokásom divatról beszélni a fiúkkal. leginkább olyanokról ami őket érdekli. eléggé alkalmazkodó típus vagyok szóval nem okoz gondot közös témát találni. foci, zene, vagy akármi...na meg azért tegyük hozzá, hogy ehhez hozzájárul hogy nem én vagyok a leglányosabb fajta, de azért van annyi önérzetem hogy legalább lánynak nézek ki

16/l

2011. dec. 27. 21:49
 49/92 anonim ***** válasza:
50%
Ez butaság! Engem sokan megnéznek, pedig nem vagyok cicababa. Ízlésesen is lehet valaki jó nő, csak meg kell találnod a stílusod.
2011. dec. 27. 22:27
 50/92 anonim ***** válasza:
25%

Én is itt bujkálok:)

19-L

2011. dec. 28. 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!