Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol bujkálnak az ilyen lányok? (Ha vannak még egyáltalán)
Elbújtak előled.
Abba egyébként nem gondoltál bele,hogy a nők azért műttetik meg magukat,hogy tetsszenek az ellenkező nemnek?Vagy hogy épp 20 év házasság után ne váljon el a férj?
Esetleg arra nem gondolsz,hogy akin van egy kis lehelletnyi alapozó (hogy egységes bőre legyen->egy kis önbizalom,hogy legalébb szépnek HIGYJE magát) , beskatulyázod 5 kg-ot viselő ribancként?
És talán azért öltözünk ki minden egyes nap,mert beszólnak 'értelmes' pasik,hogy mi van,turiból vásárolsz?És a szép ruha az már egyeseknél egyenlő a ribanccal.
Úgy tűnik mind itt bujkálunk a gyk.n :)
21L
ez vicc. többek között én is ilyen vagyok és a kutya se vesz észre. de még csak azt sem látom, hogy az utcán egy pillantást vetnének rám, vagy bármi.
ezek mellett még a zenei ízlésem miatt is be vagyok oltva, meg ki vagyok nézve sok helyről :D
pedig alapvetően tök közvetlen vagyok, aki ha társaságban van, folyton nevet, meg jófej és még tán humoros is :D
amúgy velem dumálhatsz, ha szeretnél.
na élőben engem is piszkosul ritkán vesznek észre...normálisat akarsz? nézz körül kicsit...csak ha nem akad meg a szemed egy lányon amit hozzátennék a smink és az öltözködés vált ki javában, a fáradtságot sem veszed arra, hogy megismerd, vagy egyáltalán hozzászólj. mész tovább mint aki nem lát, nem hall...sok a "cicababa" de a legtöbb a fiúk miatt van...némelyik puszta nemnormálisságból (de azt inkább hagyjuk). én sminkelem magam, nem sokat még alapozót se csak szememet. nem akarok magamból páviánt csinálni. annyira öltözöm divatosan amennyit egyrészről a pénztárcám megenged másrészről amiben még jól érzem magam. nem szokásom divatról beszélni a fiúkkal. leginkább olyanokról ami őket érdekli. eléggé alkalmazkodó típus vagyok szóval nem okoz gondot közös témát találni. foci, zene, vagy akármi...na meg azért tegyük hozzá, hogy ehhez hozzájárul hogy nem én vagyok a leglányosabb fajta, de azért van annyi önérzetem hogy legalább lánynak nézek ki
16/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!