Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hol bujkálnak az ilyen lányok?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol bujkálnak az ilyen lányok? (Ha vannak még egyáltalán)

Figyelt kérdés
Kezdek kétségbe esni, mert azt látom, hogy kezd elterjedni a "divat mindenekfelett" felfogás. Egyre ritkábban találkozok olyan lányokkal akiken nincs 2 kiló smink, műhaj, stb és nem úgy néznek ki, mint az utak szélén fellelhető humán erőforrásokat befektető vállalkozók. Olyanok akikkel lehet értelmes beszélgetéseket folytatni, vagy csak simán hülyülni, egyszóval jól érezni magam, és nem azt hallgatni, hogy jajj de felment a Zara táska ára...Hát nemtom, ezek szerintem annyira nem egetverően nagy elvárások, mégse sokan felelnek meg nekik. Szomorú.
2011. okt. 30. 23:02
 51/92 anonim ***** válasza:
90%

Hát azt látom se a linkelő 27 éves emberke se te nem gondolkodtatok el, hogy a lányok mit is akarnak? Miért hiszitek azt hogy minden csaj ribanc, 5kg smink van rajta, 60an dugták és buta ha nem egyetemre jár? Ott bujkálnak a normális lányok a hátad mögött és normális, megértő srácokra várnak. Csak nincs rajtuk magassarkú, nincs rózsaszín műhajuk és nem dobják ki a fél dekoltázst és a fél feneket így nem veszitek észre őket. Én nem sminkelek, nem hordok magas sarkút, mindenem a farmer és a póló (na jó, csak többnyire), egyetemre járok és nincs műhajam de szép hosszú, nem festet az eredeti, nem vagyok kövér és szerintem van nagyon sok nálam csúnyább lány is és engem ezért nem vesznek észre. Vigyázzatok azért mit kérdek:D Én se lennék feltétlenül a tökéletes barátnőd XD A zarába pedig nem járok. És valahol már kicsit se bánom hogy ilyen vagyok. Sokaknak viszont az általad leírt lányok kellenek mert velük azért (ismerjétek be) jobb végigsétálni az utcán. Minden srácnak jól esik szerintem ha megnézik a barátnőjét mert csak egy visszaigazolás hogy jól választott. Na azért van annyi sminkelt, cicababa, zarás lány mert nektek akarnak tetszeni. Ha pedig nem, azoknak nincs barátjuk és (bocsánat, tisztelet a kivételnek :D) gy.k.-n vannak és válaszolnak neked mint pl én XD

Valamikor a távolban már írtam:D 21l

2011. dec. 28. 23:53
 52/92 anonim ***** válasza:
Ja, és ha mi lányok elviseljük a fiúk focibeszámolóit, tegnapi meccs összefoglalóit, horgászsztorikat és egyéb ehhez hasonló dolgokat, a leárazás figyelemfelhívásokat ti is elnézhetnétek nekünk:D 21l
2011. dec. 28. 23:56
 53/92 anonim ***** válasza:
Hát igen én pont azt vettem észre, hogy pasik sokkal többet beszélnek minket nem érdeklő témákról mint mi. Az én párom BMW fanatikus, gyakran, ha összetalálkozunk olyan ismerőssel órákig tud róla beszélni. Hogy én mit csinálok akkor? Ott állok és unatkozok. Aztán eljön az a pont, hogy nem bírom tovább és nyaggatom, hogy menjünk már, mert dolgom van. Szerintem a legtöbb pasi ilyen, a hobbijáról szeret beszélni. Ellenben a Zara táska áráról mit lehet annyit dumálni? :D Ez egy tény amit tudomásul vesznek és kész.
2011. dec. 29. 08:27
 54/92 anonim ***** válasza:

Miér is nem fér meg a dögösség meg a normálisság,hm?

Én meg pont nem látok olyan csajokat akiket írtál,dögös,nőies,miniszoknya,segg alá érő dús hajzuhatag,sajnos csak ritkán,ha vannak a környezetedben akkor légyszíves mutass be nekik,mert őket imádom,a sztereotípiákat felejtsd el,inkább az a bajod,hogy felsülsz náluk,igazam van kérdező?

Sajnos eltűnnek a belevaló kurv_s lányok,mert szerintem igenis kell a nőben egy ,,büdös kurv@" igenis legyen benne az is,legyen dögös,kirívó,egyszerűen imádom őket.

2012. jan. 4. 17:32
 55/92 anonim ***** válasza:

vannak, én is itt vagyok pl. ,de már foglaltan, csak te rossz helyen keresel.

19/L

2012. jan. 4. 17:37
 56/92 anonim ***** válasza:
utolsó, 17:37es igazad van! :D
2012. jan. 4. 17:41
 57/92 anonim ***** válasza:

Köszönöm, és még azt hozzátenném, hogy részben a TE hibád is kérdező, hogy még nem találtad meg a típusod, mert gondolom a szemed megakad azokon, akiket lehordasz, s amíg te ezeket nézegeted, a háttérben elmegy a típusod, akit te észre sem veszel, mert a plázacicuskákat bámulod! tudom én ezt, átéltem!

19/L

2012. jan. 4. 17:44
 58/92 A kérdező kommentje:
egyáltalán nem így van, de mindegy ;)
2012. jan. 4. 18:52
 59/92 anonim ***** válasza:
100%
minden pasinál így van, ne tagadd :P a legtöbbnek a ribanc kell - ez is egy tény.
2012. jan. 4. 19:36
 60/92 A kérdező kommentje:
Jó...én nem vagyok "minden pasi" :d
2012. jan. 4. 19:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!