Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok, mi a véleményetek?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mi a véleményetek? Tetszek neki, ha igy nyilatkozott rolam? A szimpátia már megvan? Nem vagyok tapasztalt csajozás téren azért kérdem.

Figyelt kérdés
tetszik nekem egy lány,nagyon nem ismerjuk egymást,de azt mondta hogyha jobban megismerne lehet szo kapcsolatrol,járásrol.Nincs barátja,ugyanis tegnap szakitottak.
2011. okt. 30. 16:32
 1/3 anonim ***** válasza:
búfelejtőnek akar...
2011. okt. 30. 16:35
 2/3 A kérdező kommentje:
értem..vagyis lehet még ebbol valami?van esélyem?
2011. okt. 30. 16:43
 3/3 anonim ***** válasza:

Csak értelmezd a szavakat. Azt mondta lehet belőle kapcsolat. Szerinted ez mit jelent?

Ne butáskodj már, persze, hogy van esélyed..

2011. okt. 30. 17:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!