Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akiknek jól megy a csajozás /pasizás azok majd később nagyobb valószínűséggel fognak válni?
Tehát azok a lányok akik kedvükre válogathatnak a pasik között illetve azok a pasik akik bármelyik lányt fel tudják szedni azoknak nem lesz hosszantartó házaséletük ugyanazzal a személlyel?
Értem ezalatt beléjük ivódik ez a dolog hogy:"valami nem tökéletes .....sebaj: cserélek mint eddig mindig"
Míg akiknek nem volt szerencséjük a másik nemnél azok annyira megbecsülik a jelenlegit hogy jobban tűrnek és nem kapnak hajba minden csip-csup ügy miatt,válás meg náluk szóba sem jön
??
Hát nem lehet megmondani mivel ezek k*rva nagy általánosítások.
Akinek jól megy a hódítás, az valószínűleg (nem minden esetben) nem egy utolsó szerencsétlen, hanem egy talpraesett, határozott jellem.
dehát én ezt a fenti feltételezést tényleg egy szűk csoportra értem
szal olyan egykori mittudomén osztálytársakat évfolyamtársakat akik minden hónapban mással jártak kézenfogva azokról képtelen vagyok elképzelni hogy valaha is aranylakodalmat ünnepelnek
Na most kezdjük a legelején. Először is a házassághoz jóval több kell mint szerelem. A szerelem alap egy házasságnál, de ahhoz h mondjuk életed végéig kitartson nagyon sok más is kell. Igen, akik nem tudnak alkalmazkodni a másikhoz egyáltalán, azok vagy találnak egy ugyanolyan személyt mint ők (ami gyakorlatilag lehetetlen), vagy nem házasodnak meg. De általában akik virágról virágra szállnak, inkább a szingli életmódot ,,képviselik" és eszük ágába sincs lekötni magukat.
Semmi se tökéletes, ha valakivel össze köti vki az életét, nincs olyan h nem jönnek gondok, veszekedések. Aki ezt nem tudja elviselni annak való igaz, nem való a házasság.
Az h valaki mennyire jóképű/csinos, mennyire tudna elcsábítani mindenkit ha akarna nem áll összefüggésben a házasélettel. Itt azon van a hangsúly h az illető mit képvisel a gondolkodásmódjával. Lehet valaki világszépe, ettől még nem biztos h nem hisz abban h egész életére lekösse magát. Ugyan így aki nem ,,pasifaló/nőfaló" nem jelenti azt egyenesen h megbecsüli a másikat és nem lép félre ha teheti.
Semmi köze ennek külsőhöz v ,,flört" tehetséghez. Ha valakinek olyan a gondolkodásmódja h tartós kapcsolatot akar akkor azt választja, ha valaki azt h szingli lesz akkor pedig azt.
Akiről azt mondják ,,nem volt szerencséje a másik nemnél", annak a 90%a azért nem megy bele mindenbe, mert komoly kapcsolatot akar. Aki pedig gyakran vált partnert, annak a 90% nem azért vált mert ,,keresem az igazit", hanem, mert nem akarja lekötni magát, és minél több dolgot ki akar próbálni.
24N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!