Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy annyi 30 év körüli nem gondolja komolyan az életet? Csak a bulizás, csajozás/pasizás, stb.
Mikorra tervezik az "ilyenek" a családalapítást???!
28/N
Azért, mert 2012-ben világvége:D:DD:
Meg, mert semmi más öröm, és lehetőség nincs a világban... Hogyan vállalj gyereket, ha nincs biztos egzisztenciád, ha nem lehet gyereked, akkor minek a feleség?
Én sem találok barátnőt, pedig 32 évesen én már nagyon szeretnék nemcsak házasodni, hanem gyerekeket is.
Tegnap voltam pont hivatalos egy esküvőre, nem volt felemelő egyedül menni....
32/F
a média sugallja, hogy milyen jó szinglinek lenni, csak magunknak élni, szórakozni, shoppingolni, utazgatni, bulizni
mert kimutatták, hogy a családosok jobban meggondolják, hogy mire költenek, fajlagosan kisebbek a kiadásaik
egy szingli sokkal jobb fogyasztó, sokkal több pénzt költ, kevesebbet hiányzik a munkahelyéről
ezért nyomják ezt a szingli dumát mindenhol a cégek, multik
én is egyedül vagyok sajnos, pedig értelmiségi vagyok, jóképű, intelligens, széles baráti körrel
nagyon kevés az olyan lány, aki meg akar állapodni, bebeszélik maguknak, hogy a férfiak el akarják őket nyomni, ezért nem kell nekik kapcsolat
meg a pénz is fontos: a családalapítás egyre drágább, sok lemondással jár, könnyebb bulizni, szórakozni, mint értelmes dolgokra fordítani az időt és pénzt
29/F
Köszi a válaszokat! De...
Én ezt akkor sem tudom megérteni!
Persze lehet,hogy csak azért,mert már nekem is van gyerekem,és nekem ő a fontos,nem a bulizás! Mégis kénytelen vagyok néha elmenni szórakozni,ha nem akarok besavanyodni.(egyedül nevelem a gyereket)
De azért még hiszek a mesékben,és remélem sikerül majd nekem is találnom egy olyan pasit,aki család-centrikus.
Én egy olyan családban nőttem fel,ahol 33 éve boldog házasságban élnek a szüleim. Úgy gondolom,nagy szerencséjük volt,hogy megtalálták egymást!
Bárcsak nekem is ilyen szerencsém lehetne...
Na, Na , Na
Régen is volt hogy idősen szültek gyereket 30 fölött, házasodni is csak 30 körül.
Akkor fordítsuk meg a kérdést.. miért akartok 30 alatt gyereket nemzeni? Miért jó, ha 1-2 gyerek születése után, van csak igazán próbára téve a kapcsolat? és mostanság nagyon nem kitartóak az emberek, válás per stb, aztán a gyerek, meg szülők élete is tönkre megy... Minden előröl. Pl az én családomban is minden 30 fölött volt, pl én egyke vagyok muterom 38 évesen szült...stb. És biztosak az anyagi körülmények, azon emberek közé tartozom akik ezt az utat választják. Addig pedig élem az életem... Ja és a válás elég ismeretlen fogalom...
Ált. , am az értelmiségiekre jellemző, az hogy nem szülnek hamar gyereket, sajnos hiába szerelem, maradjunk inkább a hűvös racionalitásnál...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!