Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért van az, hogy annyi 30...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy annyi 30 év körüli nem gondolja komolyan az életet? Csak a bulizás, csajozás/pasizás, stb.

Figyelt kérdés

Mikorra tervezik az "ilyenek" a családalapítást???!

28/N

2010. máj. 30. 00:16
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
27%

én meg Téged nem értelek Kérdező. Én 29 éves nő vagyok és egyáltalán nem vonz az hogy házasság meg gyerek!

Mások vagyunk. Szeretek bulizni,de nem iszom le magam minden szombaton azért a dizsiben :) Semmi sem fekete, fehér. Még tanulok( egyetemen) aztán szeretnék majd egy jó állást abban a hivatásban amire most készülök!! Van egy kapcsolatom évek óta,jól megvagyunk de nem érzem,hogy le kéne kötnöm magam. Már nem vagyok szerelmes,ez van. De azért szeretem mint embert. Viszont nyitva tartom a szemem és ha beleszeretek valakibe,akkor szakitunk. Ezt megbeszéltük. Szerintem igy korrekt.

Mindent összevetve szeretem a szabadságot és semmi pénzért nem cserélnék Veletek :D bocsi :)

2010. jún. 1. 01:23
 12/29 anonim ***** válasza:

......induljál ki a saját példádból. "Hiába" gondoltad komolyan, mégis szétmentetek.

Gyakorlatilag irigyled, azokat akinek még nincs gyermeke?!

2010. jún. 1. 02:21
 13/29 anonim ***** válasza:

látták a reklámot, "lebabáztak" aztán élnek tovább, igy megy ez :D

--- ezt a szót vazze... lebabázik... XD ---

2010. jún. 1. 02:27
 14/29 anonim ***** válasza:
72%
én 22 éves lány vagyok.mindig is szerettem volna fiatal anyuka lenni.(eddig még sajnos nem sikerült)volt egy 7éves kapcsolatom,ott nem törtánt házasság,most van egy egyéves kapcsolatom egy velem egykorú sráccal,de ő pont olyan amilyet leirtál.buli,buli,buli.persze én is szívesen megyek,de én ugy gondolom,h egy gyereknél nincs nagyobb boldogság az életben.ugyhogy ha eljön az igazi,nem fogok várni a mostani páromra még minimum 10évet,hogy így gondolkozzon mint én.
2010. jún. 1. 07:53
 15/29 nusz ***** válasza:
41%
hát nem tudom, szerintem mindenki más, én 22 éves lány vagyok, eddig úgy voltam vele, szeretek szingli lenni, jól is éreztem magam, voltak kapcsolataim, de nem komolyak, egy éve megismertem valakit, őrülten szeretem, már az összeköltözést tervezzük, de csak egy év múlva akkor fejezi be a sulit, én már dolgozom, esküvő majd, gyerek meg még messzebb, mert úgy vagyunk vele, hogy először alapozzuk meg az életünket és csak akkor vállalunk gyermeket ha már megtehetjük, és megfelelő körülményeket teremtünk neki, még fiatalok vagyunk, szerintem csak megrontaná a kapcsolatunkat egy gyerek, még szórakoznunk kell (nem disco-ra gondolok) van sok más lehetőség is és csak később jönnek majd ezek a dolgok. én úgy érzem 30-32 évesen egyáltalán nem késő szülni..
2010. jún. 1. 08:15
 16/29 anonim ***** válasza:
64%
35 éves faszi vagyok, 30 körül még csajoztam javában,most meg van 2 szép gyerekem + feleségem. Nem hiszem, hogy hamarabb kellett volna beleugranom.Addig nem sok értelme van a családalapításnak ameddig nem tombolta magát ki az aember. Nekem a tombolásra volt 12 évem.Cserébe a választottamat nem fogom megcsalni azért meg még nem próbáltam hármasban, vagy mert maradtak olyan dolgaim amik ,kimaradtak.MINDENT ami érdekelt kipróbáltam, innantől lehetek nyugodt családfő:) Ennyi, szerintem meg az nemnormális aki 30 alatt elkötelezi magát.
2010. jún. 1. 08:58
 17/29 anonim ***** válasza:
Én mindenképpen fiatal anyuka szeretnék lenni, mert sajnos, két koraszülött kisöcsém is lett azáltal, hogy anyukám későn szülte őket (de még negyven alatt), akiknek minden bajuk van. Igazság szerint én sosem voltam az a bulizós alkat, szóval így mindjárt 19 évesen elmondhatom magamról, hogyha holnap kiderülne, hogy terhes vagyok, nem pánikolnék be, hanem összeegyeztetném az egyetemmel. Tehát akár most megállapodnék a párommal, akivel több, mint 3 éve vagyunk együtt, csak ő nem érett még erre, amit megértek, de szerencsére ő is fiatal apuka akar lenni :) Viszont mindenki más, valaki 35 éves koráig nem éli ki magát, van aki pedig 18 évesen már teljesen elkötelezi magát, és ez neki így jó.
2010. jún. 1. 09:20
 18/29 anonim ***** válasza:
Ja.10 olyan házasságból ami a korai(17-20) éves korban született szerelemből születik 9,5 véget ér még azekőtt hogy betöltöttétek volna a 30at.
2010. jún. 1. 09:23
 19/29 anonim ***** válasza:

"Ja.10 olyan házasságból ami a korai(17-20) éves korban született szerelemből születik 9,5 véget ér még azekőtt hogy betöltöttétek volna a 30at."

Ez is ember függő. Én ismerek olyan embereket, akik 15 éves korukban jöttek össze, és most, 31 évesen 2 szép gyerek szüleiként élik boldogan az életüket:) Nincs gond azzal aki már korán tudja mit szeretne.

2010. jún. 1. 09:28
 20/29 anonim ***** válasza:
64%

Ez a gyerek-család dolog valóban kitolódott a 30-as felé, de még így is személyiségfüggő és ez így van jól. Én 29 évesen még hobbizom, motorozom, utazgatok (bulikon már túl vagyok), pedig adott a ház, az autó..ok, a biztos egzisztencia nem igazán. A gyerekkori barátom, akivel együtt nőttem fel, 27 évesen már 3 gyermeket nevel, öccse 24 évesen 1 kölök apja és tervben a másik. Jó ez? Mindketten "éltek" pár évet 20 körül, most non-stop melóznak, albérletet, ill. hitelt fizetnek, még nem voltak a környező megyéken kívül sehol..

Biztos, h a gyermek nagy öröm, de legalább akkora felelősség is, saját magunkra nézve szintén.

Barátom sokszor jönne velem, de miből és mikor? Szinte csak lemondásból áll az élete.

A szomszéd utcában lakik egy kiscsaj, 17 évesen szült 2008-ban, idén már alig látom a gyerkőccel, az anyja viszi-hozza, a lány új bikákkal sörözik vmelyik presszóban, aztán irány a dizsi. Ez akár rendben is lehetne, de halló, ribi, ott a bébid!! Le sem...

2010. jún. 1. 09:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!