Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy annyi 30 év körüli nem gondolja komolyan az életet? Csak a bulizás, csajozás/pasizás, stb.
Mikorra tervezik az "ilyenek" a családalapítást???!
28/N
én meg Téged nem értelek Kérdező. Én 29 éves nő vagyok és egyáltalán nem vonz az hogy házasság meg gyerek!
Mások vagyunk. Szeretek bulizni,de nem iszom le magam minden szombaton azért a dizsiben :) Semmi sem fekete, fehér. Még tanulok( egyetemen) aztán szeretnék majd egy jó állást abban a hivatásban amire most készülök!! Van egy kapcsolatom évek óta,jól megvagyunk de nem érzem,hogy le kéne kötnöm magam. Már nem vagyok szerelmes,ez van. De azért szeretem mint embert. Viszont nyitva tartom a szemem és ha beleszeretek valakibe,akkor szakitunk. Ezt megbeszéltük. Szerintem igy korrekt.
Mindent összevetve szeretem a szabadságot és semmi pénzért nem cserélnék Veletek :D bocsi :)
......induljál ki a saját példádból. "Hiába" gondoltad komolyan, mégis szétmentetek.
Gyakorlatilag irigyled, azokat akinek még nincs gyermeke?!
látták a reklámot, "lebabáztak" aztán élnek tovább, igy megy ez :D
--- ezt a szót vazze... lebabázik... XD ---
"Ja.10 olyan házasságból ami a korai(17-20) éves korban született szerelemből születik 9,5 véget ér még azekőtt hogy betöltöttétek volna a 30at."
Ez is ember függő. Én ismerek olyan embereket, akik 15 éves korukban jöttek össze, és most, 31 évesen 2 szép gyerek szüleiként élik boldogan az életüket:) Nincs gond azzal aki már korán tudja mit szeretne.
Ez a gyerek-család dolog valóban kitolódott a 30-as felé, de még így is személyiségfüggő és ez így van jól. Én 29 évesen még hobbizom, motorozom, utazgatok (bulikon már túl vagyok), pedig adott a ház, az autó..ok, a biztos egzisztencia nem igazán. A gyerekkori barátom, akivel együtt nőttem fel, 27 évesen már 3 gyermeket nevel, öccse 24 évesen 1 kölök apja és tervben a másik. Jó ez? Mindketten "éltek" pár évet 20 körül, most non-stop melóznak, albérletet, ill. hitelt fizetnek, még nem voltak a környező megyéken kívül sehol..
Biztos, h a gyermek nagy öröm, de legalább akkora felelősség is, saját magunkra nézve szintén.
Barátom sokszor jönne velem, de miből és mikor? Szinte csak lemondásból áll az élete.
A szomszéd utcában lakik egy kiscsaj, 17 évesen szült 2008-ban, idén már alig látom a gyerkőccel, az anyja viszi-hozza, a lány új bikákkal sörözik vmelyik presszóban, aztán irány a dizsi. Ez akár rendben is lehetne, de halló, ribi, ott a bébid!! Le sem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!