Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, milyen pasit akar egy nő maga mellé? Nem vagyok valami tapasztalt a csajozás terén.
Jól öltözött, helyes arcú, minden tekintetben ápolt! legyen humor érzéke, megértő, kedves, ne kácsingjon más lányokra.
És hát annyira csóró se legyen főleg hosszabb távon, és ha vmi van azért az sem árt ha ki tud mellettem állni, de ki mit tart lényegnek.
(35 f, de belegondoltam magam az ő helyükbe :D ).
Legyen figyelmes, érdeklődő, vagy legalábbis, játssza meg, hogy érdekli, ha a lány a napjáról mesél neki, és hiába, hogy unalmas, azért kérdezzen rá, mi újdonság van vele. Legyen kedves, lehessen vele beszélgetni kb mindenről, legyen határozott, erős, férfias, ne valami kis nyámnyila alak, aki fél kiállni magáért és a barátnőjéért... Legyen védelmező, de ne túl féltékeny. Hűséges, odaadó, és természetesen, szeressen, amit tudjon is kimutatni. :) És egyezem az egyik előttem szólóval: olyannak szeressen, amilyen vagyok, ne akarjon megváltoztatni.
Kb ennyi.
Ne a nők elvárásainak akarj megfelelni, hanem találd meg azt a nőt, aki elfogad és szeret úgy ahogy vagy! L/20
(Tekintve, hogy ahány nő, annyi féle "elvárás", ráadásul nem mindegy hány éves vagy és ez nem derült ki.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!