Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, milyen pasit akar egy nő maga mellé? Nem vagyok valami tapasztalt a csajozás terén.
Először is a dolog ott kezdődik, hogy nem minden nő egyforma! Amelyik pasi ezt mondja, az vagy nagyon pancser, vagy magától van elszállva és egy nő sem felel meg neki, vagy fene tudja.
MOndjuk ha van egy elképzelésed az életedről, nagyjából ismered önmagadat, és tudod, hogy milyen nőt keresel (főleg belső tulajdonságokra gondolok itt, hisz gondolom aki külsőre nem tetszik,azzal úgysem állsz szóba).
Na ha ezek megvannak, akkor érdemes tovább gondolkodni, akár a feltett kérdéseden.
(Az ugyanis nem fog működni, hogy meg akarsz felelni az elsőnek aki szembejön, tetszik neked és úgy tűnik te is neki. Ez indulásnak kevés.)
Szóval ha leírnád, hogy milyen nőt keresel, akkor jobb infókat/tanácsokat kapnál itt.
Ha szöszi plázacicust keresel, akkor hallgass a pökhendi barátaid tapasztalatára, ők valóban magas, sármos, izomos, kopasz, két autóval és sok nulla végű bankszámlával rendelkező hapsit keresnek. Nekik így fogsz megfelelni.
Pl. én olyan "pasit" keresek, akinek tetszik az arca (kedves, és úgy érzem bármit megbeszélhetek vele), kinézetre ne legyen kopasz és mackós sem. (A magasság engem nem érdekel, ezt is csak azok a pancser hapsik beszélik be maguknak, akik a túlzott elvárásokkal rendelkező libuskákat próbálják sikertelenül meghódítani.) Szóval átment a ránézésre rostán, akkor a többi:
Igen, ahogy az első írta, adja önmagát, ne játssza meg magát, mert úgy nem őt fogom megismerni, hanem egy nem létező valakit. Végtelenségig senki nem tudja magát megjátszani. Márpedig én végtelen időkre keresem társam. Az a lényeg, hogy őt ismerjem meg. És ha megismertem, megbízok benne, közel érzem magamhoz, ha nem, akkor nyugtalan leszek és magányos mellette, ami vitákhoz vezet, és véghez.
Fontos, hogy tudjuk együtt élni. Az, hogy ha összefutunk és jó együtt lenni, vagy közösen elmenni kirándulni, kevés. Ha nem megy az együttélés.
Amit mások írtak..:
A beképzelt bunkókra nem bukom.
Nálam nem az a lényeg, hogy sok pénze legyen. Nem vagyok ostoba liba. Annyi csak, hogy tudja magát eltartani, ne legyenek adósságai, tartozásai, szóval felelősségteljesen éljen. Én egy pasitól egy vasat nem várok, sőt rendkívül hüylén érezném magam egy gazdag mukival, nem tudom mi kéne ahhoz, hogy biztonságosnak érezzem a kapcsolatot egy olyannal. Annyi volna jó és előbbre lépés, ha a pasival közösen egyenlő arányban járulnánk hozzá a közös otthonhoz, közös élethez, vagy ha együtt spórolnánk ezért. Csak én már ilyet se merek egyetlen fickónak sem említeni, mert ebből is már megy a szánalmas következtetés, hogy persze mert minden nő a pénzre hajt. Nem! nem igaz. Csak míg egyedül leszek vagy 35 éves, mire veszek saját lakást, saját bútorokat, saját mindent, miközben életem nem létező párja ugyanezt csinálja valahol(amiből csomó minden el lesz adva, ha összeköltözünk), addig ketten együtt már olyan 27-30 éves kor tájékán el lehetett volna érni ugyanezeket, és élhetnénk boldog életünket amolyan család formájában. Na de ez lehetetlen, mert ugye már a "közösen" szó is azt jelenti a csökött agyú férfiaknál, hogy jujj ezt a nőt is csak a pénz érdekli. Kár folytatni.
"Jól öltözött, ápolt": Fel tudjon öltözni normálisan színházi programra, de egyáltalán nem zavar, ha szakadt cuccban jön velem szedret szedni az erdőbe. Az se zavar, ha eközben sáros lesz vagy megizzad. Csak mondjuk tudjon időben fürdeni, meg ilyesmi...
Humor? Ha nincs neki, akkor elég ha érti.
Hűséges!
Egyszerűen csak tetszik, vágyik valakire aki kitart mellete élete végéig, szeresse, hogy szeretem, bármit megtudjuk beszélni, tervezzük és éljük közös életünket.
Sajnos ilyennel én még nem találkoztam.
30N
Nemhiába mondják, hogy egy nő kb 30 éves korától kezd normálisan gondolkodni és maga mögött hagyni a sok irreális elvárást.Itt egy példa:
A válasz írója 62%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 10:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!