Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajozás az utcán. Hogyan?
Üdv!
Olyan kérdésem lenne felétek, hogy ha az utcán meglátok egy számomra szimpatokus lányt, akkor hogyan közeledjek felé, hogy ne küldjön el azonnal melegebb éghajlatra? Be kell valljam még nem próbáltam, de ahogy elgondolkodtam őszintén szólva fogalmam sincs milyen ürüggyel szólítanám le. Gondoltam ilyenre, hogy megkérdezem mennyi az idő, de ez több ponton hibázik számomra mivel általában a buszvégen szoktam nézelődni ott pedig két óra is van és mindenhonnan látni illetve erre a kérdésre kapnék egy szimpla választ és utána hogyan tovább? Gondoltam arra, hogy útbaigazítást kérek, de ott sem igazán tudom hogy folytatnám a beszélgetést miután megkaptam az információkat.
Néhány jótanács sokat tudna segíteni... annyit még hozzáfűznék, hogy általában a visszafogottabb lányok fognak meg nem pedig a divatos, menő manó és ribancok... Nem tudom ez mennyiben befolyásoná a helyzetet. csak azt akartam mondani, hogy nem menőzni akarok, hanem valóban egy normális lányt találni. Ötleteket, szituációkat szeretnék kérni, hogy mégis miként lehetséges az ilyen?
Előre is köszönöm! :)
namármost ha oda mész egy lányhoz bármiről elkezdhetsz beszélni vele és igazából nem az a lényeg ,hogy mit mondasz hanem ,hogy hogyan !
én tudnék mondani pár dolgot de itt nem fogom mindenkinek leírni ... ha rámírsz szivesen válaszolok.
Na kicsit legyél már találékonyabb!
Mivel mehet oda hozzád az utca embere?
-Papírzsepit kérni
-Tüzet ( ha dohányzik )
-Pénzt kérni....XD
-De néha az is elég, ha mérgelődik valamin, és te helyesled amit mond, ha megvan akkor már indulhat is az eszmecsere. :D (mikor jön már a busz? stb.)
Bár ehhez szerencse kell, de a papírzsepis cucc állandóan bejön :D
A másik dolog: a beszélgetésnek el kell jutni valamilyen szintre... szal ajánlatos bemutatkozni (tudd ki az, így már rákereshetsz valami közösségi oldalon), vagy ha tényleg szimpatizál veled akkor telefon/msn/email cím csere... de akkor abból már tuti lesz valami...
Csak ügyesen :D
Az utcán nem lehet ismerkedni. 10 leszólításból 10 fog lepattintani, a nők nem szeretnek utcán ismerkedni. Siet, dolga van, nem volt ideje felmérni téged, nem tudja hogy reagáljon, fáradt, várja valaki stb., számos oka lehet miért nem, de nem szeretnek.
Engem is szólítottak le párszor az utcán, én is elküldtem vagy mentem tovább a dolgomra, az utca számomra sem ismerkedési terep. Megvannak az ismerkedésre megfelelőbb helyek is.
29/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!