Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajozás az utcán de hogyan?
Annyi szép lányt látok az utcán és nem tudom, hogy közeledjek....reménytelen az utcán?
+
van egy lány akit minden reggel látok...mit lépjek?
Szerintem sehogy... Én biztos nem örülnék neki, ha csak úgy leszólítanának.
Ha mindennap látod azt a lányt, aki tetszik, akkor ha elég talpraesett vagy akkor megpróbálhatod.
Mi az hogy nem örülne neki vki ha leszólítják az utcán???..könyörgöm,de utálom,hogy az emberek így be vannak zárkózva!!Semmi nyitottság! Ő is csak egy ember!!!!!!!!!
Egy próbát megér leszólítani. Lehet éppen a jó pillanatában kapod el és lesz belőle valami. Ha okosan csinálod, elhívod egy kellemes helyre teázni vagy kávézni. De mindenképp legyen benned némi férfiasság.
Szia megtudnánd mondani mennyi az idő
csaj válasza: 12:50 (példa)
na ez király várhatok még itt pár órát (kitalálsz valamit)
csaj válasza: hova mész?
megyek focizni(pl.)
csaj: az jó
te szeretsz sportolni
csaj: igen/nem
miért nem?/mit sportolsz
stb. írj privit ha kell segítek :D
Én örülnék ha valaki leszólítana. Volt már rá példa és én undok voltam a sráccal. Nem tom miért csak úgy ez jött belőlem, pedig nem akartam. :S De most már szívesen venném ha valaki leszólítani, feltéve ha egy helyes pasi szeretné tudni hogy hány óra! :D
L/14
Én már próbáltam leszólítani csajokat az ucán. Persze tették hogy észre se vesznek. Kövesd, tudd meg hova megy. egyszer majd csak beül egy cukrászdába, bemegy valahova, ahol könnyebben ismerkedhetsz.
Pl. megkérded h nem ismered e? bemutatkozol, s megpróbálsz beszélni valamiről. Fontos hogy elsőre ne az a benyomása legyen, hogy csak egy perverz idegen vagy.
Sok sikert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!