Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nem megy a csajozás?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem megy a csajozás?

Figyelt kérdés

Mindig csak belebotlok az olyan csajokba, akikkel lehetne is valami Egyszerűen nincs önbizalmam kezdeményezni. Alacsony vagyok /164/ és elég babaarcú, ezért inkább vagyok cuki, öcsinek való, mint jóképű. Pedig amúgy nem vagyok ronda. 16F

Én úgy gondolom, hogy egy ember 16tól 26ig élje ki magát, bulizzon, csajozzon. Nálam ez már elkezdődött és minden napot elvesztegetett időnek érzek.

2011. aug. 21. 22:45
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
70%
akkor huzzál bele erre nem lehet mit mondani amugy én 17 vok és egyáltalán nem érzem ugy hogy elé lenne baszva az életem oedig egész nap csak verem a faszom a gép elott és netcigánykodok és egy barátnőm se volt orulj neki ho ne mvagy egyedul kb még tobb 100000 ilyen csávo van
2011. aug. 21. 22:48
 2/29 anonim ***** válasza:
jah én is ilen vok csak ne mszoktam hangoztatni =/
2011. aug. 21. 22:49
 3/29 anonim ***** válasza:
27%
WhiteLabel... vernek otthon, hogy mindenkit oltogatnod kell?:D
2011. aug. 21. 22:49
 4/29 anonim ***** válasza:
légy magabiztosabb, kezd ott, hogy miért akarnál te másokra hasonlítani, vagyis "jóképű" lenni, bár nem értem mit értesz ez alatt, az alacsony baba arcúak édesek és sok lány oda van értük:) (bár attól függ milyen;))
2011. aug. 21. 23:43
 5/29 anonim ***** válasza:

"Alacsony vagyok /164/ és elég babaarcú, ezért inkább vagyok cuki, öcsinek való, mint jóképű."

Kérdésben a válasz. A lányokat csak a magas és jóképű fiúk érdeklik :( Esetleg még némelyiküket a gazdagok.

2011. aug. 22. 08:53
 6/29 anonim válasza:
Szerintem nagyon sok lanynak tetszenek az ilyen fiuk..en is lany vagyok es szerintem nem attol fugg,h szep vagy-e,h baba arcod van-e vagy nincs :)) ne felj semmit,csajozz,eld az eleted :) sok sikert..
2011. aug. 23. 23:14
 7/29 anonim ***** válasza:
Hidd el , 192 centivel se sokkal szebb az élet :D
2011. aug. 23. 23:19
 8/29 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Én is pont olyan vagyok mint te, egy centivel magasabb, 165 vagyok és szintén aranyosnak tartanak a csajok, de bizony még így sem kellettem kapcsolatra senkinek sem, pedig már 20-on túl vagyok. Hát neked sem hiszem, hogy jobb lesz, járj el gyakran bulizni, ha szerencséd van talán lesz egy részeg csaj, akit megk.rhatsz, de ehhez tényleg nagy szerencse is kell, mert a nagy melákok tapasztalataim szerint minden jó nőt előbb elkapnak előlünk, alacsonyak elől. :(

Ha van kedved írj privit és eldumálgatnék veled szívesen fiatalabb sorstársam.

2011. aug. 23. 23:19
 9/29 A kérdező kommentje:
hát ez az uccsó igen bátorító volt, de azért köszi :D
2011. aug. 23. 23:23
 10/29 anonim ***** válasza:
és amikor belebotlasz a csajba akkor a mellét fejeled le vagy a nunuját?
2011. aug. 23. 23:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!