Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem megy a csajozás?
Mindig csak belebotlok az olyan csajokba, akikkel lehetne is valami Egyszerűen nincs önbizalmam kezdeményezni. Alacsony vagyok /164/ és elég babaarcú, ezért inkább vagyok cuki, öcsinek való, mint jóképű. Pedig amúgy nem vagyok ronda. 16F
Én úgy gondolom, hogy egy ember 16tól 26ig élje ki magát, bulizzon, csajozzon. Nálam ez már elkezdődött és minden napot elvesztegetett időnek érzek.
"Alacsony vagyok /164/ és elég babaarcú, ezért inkább vagyok cuki, öcsinek való, mint jóképű."
Kérdésben a válasz. A lányokat csak a magas és jóképű fiúk érdeklik :( Esetleg még némelyiküket a gazdagok.
Kedves kérdező!
Én is pont olyan vagyok mint te, egy centivel magasabb, 165 vagyok és szintén aranyosnak tartanak a csajok, de bizony még így sem kellettem kapcsolatra senkinek sem, pedig már 20-on túl vagyok. Hát neked sem hiszem, hogy jobb lesz, járj el gyakran bulizni, ha szerencséd van talán lesz egy részeg csaj, akit megk.rhatsz, de ehhez tényleg nagy szerencse is kell, mert a nagy melákok tapasztalataim szerint minden jó nőt előbb elkapnak előlünk, alacsonyak elől. :(
Ha van kedved írj privit és eldumálgatnék veled szívesen fiatalabb sorstársam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!