Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Netes csajozás? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Mit csináljak? Regisztrálva vagyok az iwiwen, fb-n és a csajokespasik.hu-n. Ilyen oldalakról hogyan szedjek fel egy vadidegen csajt? Hogyan kezdjem az ismerkedést?
Idáig azzal próbálkoztam, hogy csakúgy felvettem egy csajt msnre és próbáltam kezdeményezni, de úgy látszik, hogy ez nem egy járható út. Tippek?
2011. júl. 13. 22:46
1/12 anonim válasza:
neten keresztül nehezen fogod beakasztani a lompost...inkább élőbe próbálkozz skywalker
2/12 PogiBlanka válasza:
Tessék ittvok én!Ismerkedjünk!;)
3/12 A kérdező kommentje:
Élőben nem tudok.
2011. júl. 13. 23:40
4/12 anonim válasza:
Bianka én ismerkednék veled, ha tudnám hogy biztosan nem vagy-e a kamu? :p no meg ha tudnám az alap dolgokat rólad (kor, hol laksz)
5/12 anonim válasza:
Pogi, én is megismernélek szívesen :P dobj egy üzit ha gondolod, hány éves vagy?
7/12 anonim válasza:
Szerintem ne próbálkozz netes csajozással! Velem már volt olyan hogy vadidegen csajhoz elmentem és mikor megláttam élőbe.....elég kellemetlen volt! és nem 1x fordult elő! Kiábrándultam belőle, mert a képeken totál nem ugy néztek ki mint élőbe! Szóval én semmi esetre se javaslom!
16/F
8/12 anonim válasza:
"A kérdező kommentje:
Élőben nem tudok."
ezmiez? részletezd kérlek xD
9/12 A kérdező kommentje:
Az a helyzet, hogy nincs haveri köröm, a diszkókat nem szeretem, strandra egyedül nem merek menni. Csak a neten tudok, ha megtalálnám rá a módját.
2011. júl. 14. 01:07
10/12 anonim válasza:
Ha élőben nem tudsz mi lesz ha találkozol vele? Sőt hogy akarod majd elkezdeni megteremteni a testi kontaktust? Gondolkozz el egy kicsit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!