Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nem megy a csajozás?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem megy a csajozás?

Figyelt kérdés

Mindig csak belebotlok az olyan csajokba, akikkel lehetne is valami Egyszerűen nincs önbizalmam kezdeményezni. Alacsony vagyok /164/ és elég babaarcú, ezért inkább vagyok cuki, öcsinek való, mint jóképű. Pedig amúgy nem vagyok ronda. 16F

Én úgy gondolom, hogy egy ember 16tól 26ig élje ki magát, bulizzon, csajozzon. Nálam ez már elkezdődött és minden napot elvesztegetett időnek érzek.

2011. aug. 21. 22:45
1 2 3
 21/29 Solarian ***** válasza:
Hát innen 180cmról nem olyan rosszak a kilátások.
2011. aug. 24. 00:44
 22/29 Solarian ***** válasza:
Te Wampa sok accod van még itt gyikon?? xD
2011. aug. 24. 00:45
 23/29 anonim ***** válasza:

Én már csak részegen merek odamenni a csajokhoz, így legalább megfogtam a derekát (ez is valami már ) meg a fenekét, nézett is nagyot. :D

Egy másikat le akartam smárolni részegen szintén. :D

Jó kis kaland volt. De megérte! Jobb, mint otthon rázni a lompost. :D

Sörözzél és akkor bátrabb leszel te is és a feromon parfümre már én is gondoltam, be is szerzem a napokban egyébként. :D

2011. aug. 24. 00:46
 24/29 anonim ***** válasza:
én is full igy vagyok vele, csak én kicsit magasabb vagyok, 170, önbizalmam amugy lenne, csak nem tudom honnan ismerkedhetnék, és lányoknál olyan nagy szövegem nincs..
2011. aug. 24. 00:49
 25/29 wampa1 válasza:
30-40 acc...
2011. aug. 24. 00:54
 26/29 kuktaberci ***** válasza:
Mi a szarnak válogattok? Mindig a legjobb, legszebb luvnya kell nektek, aztán itt olvasgatom a sok hülye topikot "hogy senkinek se kellek mit tegyek?"
2011. aug. 24. 01:10
 27/29 wampa1 válasza:

ja tedd vedd alacsonyabbra az igényeket

volt 1 ilyen film is nem vágom már a címét a black jack tag játszott benne

2011. aug. 24. 01:15
 28/29 Solarian ***** válasza:

És jössz csütörtökön? nézz föl Facebookra.

Jól leírták az előzők am!

2011. aug. 24. 01:22
 29/29 anonim ***** válasza:
88%
én k urva hétszentség h nem fogok olyan csajjal összejönni akiben első látásra nem látok semmit..
2011. aug. 24. 02:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!