Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nem megy a csajozás?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem megy a csajozás?

Figyelt kérdés

Mindig csak belebotlok az olyan csajokba, akikkel lehetne is valami Egyszerűen nincs önbizalmam kezdeményezni. Alacsony vagyok /164/ és elég babaarcú, ezért inkább vagyok cuki, öcsinek való, mint jóképű. Pedig amúgy nem vagyok ronda. 16F

Én úgy gondolom, hogy egy ember 16tól 26ig élje ki magát, bulizzon, csajozzon. Nálam ez már elkezdődött és minden napot elvesztegetett időnek érzek.

2011. aug. 21. 22:45
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
Én 175 centi vok full izom, 19 éves, de egy deka önbizalmam sincs és csajom se volt, még egy darabig nem is lesz.... Pocsék életem van... szal te inkább ne panaszkodj, semmiről sem vagy lemaradva még :D, ellentétben velem :(
2011. aug. 23. 23:29
 12/29 anonim ***** válasza:
"az cinkes" -> 192centi cula vagy?! *.* és hány éves?? :$
2011. aug. 23. 23:30
 13/29 anonim ***** válasza:
Juuj*-* sztem sokan szeretik a cuki pasikat(köztük énis^^). és egyáltalán nem baj ha alacsony vagy,sőt ^^
2011. aug. 23. 23:44
 14/29 A kérdező kommentje:
uccsó, mennyi idős vagy?:D
2011. aug. 23. 23:45
 15/29 anonim ***** válasza:
15 ^^
2011. aug. 23. 23:48
 16/29 anonim ***** válasza:
akkor te sarki leszel
2011. aug. 24. 00:00
 17/29 anonim ***** válasza:

Én azt tudom tanácsolni, hogy légy egy kicsit bátrabb. Természetes dolog, hogy nagyon félsz, izgulsz, ver a szíved, mint az állat, nekem is ez volt az elején még, de mégis meg mertem csókolni a mostani páromat. Azóta több, mint másfél éve boldogok vagyunk. (persze több hónapos ismeretség után) Ne félj ismerkedni, lazíts, te is legyél laza, és a dolgok csak maguktól fognak jönni! ;)

Jaa és add magad mindig, mert az álszent g.eciket csak a ribancok szeretik :) Kedvesség mindig kell, de ne hagyd, hogy mindent elmondjon magáról, mert az egy barátság kezdete már. Legalábbis, amíg nem vagytok együtt. Sok sikert a csajozáshoz, és fel a fejjel, menni fog ez :D

19/F

2011. aug. 24. 00:14
 18/29 anonim ***** válasza:
én lány vagyok és kb 165 centi ..és ezért engem meg le kislányoznak..(Y):D
2011. aug. 24. 00:22
 19/29 wampa1 válasza:
feromon parfüm önbizalom növelőnek :D
2011. aug. 24. 00:31
 20/29 anonim válasza:

Lehet, ha pozitívabban állnál hozzá a dolgokhoz, akkor nem lenne ez veled. Vannak lányok akiknek a cukik jönnek be. Kezdeményezz!

A legrondább pasiknak is összejön sok minden de csak ha van önbizalmuk.

2011. aug. 24. 00:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!