Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem megy a csajozás?
Mindig csak belebotlok az olyan csajokba, akikkel lehetne is valami Egyszerűen nincs önbizalmam kezdeményezni. Alacsony vagyok /164/ és elég babaarcú, ezért inkább vagyok cuki, öcsinek való, mint jóképű. Pedig amúgy nem vagyok ronda. 16F
Én úgy gondolom, hogy egy ember 16tól 26ig élje ki magát, bulizzon, csajozzon. Nálam ez már elkezdődött és minden napot elvesztegetett időnek érzek.
Én azt tudom tanácsolni, hogy légy egy kicsit bátrabb. Természetes dolog, hogy nagyon félsz, izgulsz, ver a szíved, mint az állat, nekem is ez volt az elején még, de mégis meg mertem csókolni a mostani páromat. Azóta több, mint másfél éve boldogok vagyunk. (persze több hónapos ismeretség után) Ne félj ismerkedni, lazíts, te is legyél laza, és a dolgok csak maguktól fognak jönni! ;)
Jaa és add magad mindig, mert az álszent g.eciket csak a ribancok szeretik :) Kedvesség mindig kell, de ne hagyd, hogy mindent elmondjon magáról, mert az egy barátság kezdete már. Legalábbis, amíg nem vagytok együtt. Sok sikert a csajozáshoz, és fel a fejjel, menni fog ez :D
19/F
Lehet, ha pozitívabban állnál hozzá a dolgokhoz, akkor nem lenne ez veled. Vannak lányok akiknek a cukik jönnek be. Kezdeményezz!
A legrondább pasiknak is összejön sok minden de csak ha van önbizalmuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!