Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szükség van játszmára a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szükség van játszmára a kapcsolatomban?

Figyelt kérdés

Alapvetően elítélem a játszmázást, de úgy érzem, máshogy nem tudok "eredményeket" elérni a páromnál. Ma reggeli példa:

Sokadjára kértem meg, hogy tartsa magánál a mobilt és vegye is fel, mert 2 héten belül szülök és egyedül vagyok otthon, az Ő munkahelyétől 45 percre kocsival a semmi közepén (szomszéd sincs).

Egy ór múlva hívom, nem veszi fel. 10 perc múlva újra, megint semmi.

Én úgy döntöttem ezután, hogy akárhogy próbál visszahívvni, ma nem veszem fel neki, izguljon csak, hogy nem tudja mi van velem!

Tanulhat ebből, vagy csak kicsinyes bosszú?

2011. szept. 13. 11:05
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/117 A kérdező kommentje:
ha megjön a baba, nem lesz gond, mert beteszem a kocsiba aztán padlógáz. Pesten problémásabb kórházba jutni, kapsz egy dugót, véged van. Csak most problémás, ha beindul a buli, nem tudom milyen állapotban leszek, tudok-e vezetni, mennyi idő alatt ér ki egy mentő, meg hát mégis csak legyen már a vonal végén! Szó sincs arról, hogy ne hívjon egy napig, miután látta a nem fogadott hívást, folyamatosan póbált elérni, csak én nem voltam hajlandó felvenni.
2011. szept. 13. 15:47
 52/117 anonim ***** válasza:
66%
Padlógáz?Ne haragudj meg de te alkalmatlan vagy az anyaszepre, ez nem buli,ez felelősség,ne haragudj de egyedül miből fogsz gyereket nevelni,ha a párod nem akarja,ha belaszarik,vagy elhagy babásan?
2011. szept. 13. 15:51
 53/117 anonim ***** válasza:
70%
És még egy utolsó a gyerk nem párterápiás megoldás,nem szülni kell hanem megoldani a problémákat,mert a baba még egy jó mükődő kapcsolatot is megvisel,nem hogy egy olyat ami már alapból nem müködik fényesen.ahol kicsinyes bosszúk,és játszmák kellenek hogy figyeljenk a felek egymásra.
2011. szept. 13. 15:54
 54/117 A kérdező kommentje:

Kedves 69-es!

Korábban valaki írta, hogy bele se mer gondolni, mi lesz, ha a baba beteg lesz én meg egyedül leszek a pusztán. Erre írtam, hogy padlógáz, hiszen már fogok tudni vezetni, nem úgy mint vajúdás közben.

Ha beindul a buli - szleng kifejezés arra, hogy elkezdek vajúdni. Miből tartom el? Szerencsére a legpénzesebb szektorba szereztem diplomát, többször elő is léptettek, mert rengeteg türelmem van a hülyékhez. Multinál vagyok vagyok középvezetői beosztásban, sok herét eltartok az adómból, gondolom a gyermekem sem fog éhezni.

Pesten vettem egy nagyobb lakást, lenne hova mennem.

2011. szept. 13. 16:31
 55/117 A kérdező kommentje:
Úgy gondolom, a kérdés feltevésénél megadtam minden szükséges és elégséges részletet, ami ahhoz kell, hogy valaki el tudja dönteni, hogy vezethet-e valahova a játszmázás, ha a megbeszélés eredménytelen. Nem számít miért - persze ezt is szivesen megírtam, hogy egész egyszerűen ennyire szórakozott a párom. Nem kell minősíteni sem a helyzetet, sem a kapcsolatot, nem ez volt a "feladat". De bármilyen ostoba gyűlölettől fröcsögő ide nem illő kioktatásra szívesen válaszolok további teljesen felesleges részletekkel, ha csak egy f.sznál is sikerül ezzel elérnem, hogy legközelebb tájékozódjon, mielőtt elkezdene baromságokat írni.
2011. szept. 13. 17:05
 56/117 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell játszmázni, le kell üvölteni a fejét. Teljesen természetes, hogy ideges vagy. Aki nem volt terhes nem tudhatja mi játszódik le egy nőben. Én sík hülye voltam.A párod legyen már kicsit érettebb, bármikor beindulhat a szülés, és ha komplikáció lenne?Egyébként is, bármilyen munkahelyen elfogadják, ha ilyenkor valaki telefont tart magánál. Egyébként is, egy szar mobilról beszélünk, miért olyan nehéz, magunknál tartani, ha nem tudja felvenni, hívja vissza, amint engedi.
2011. szept. 13. 18:44
 57/117 anonim ***** válasza:
68%

Szeret és ragaszkodik hozzád? Ezt miből érzed? A játszmázás egy életen át nem kivitelezhető és értelme sincs.Ha valakinek nem vagy fontos,sem te sem a gyereke azzal hiába játszmázol.Ennek a férfinek most,hogy megszületik az ELSŐ gyermeke minimum,hogy izgatottnak kellene lennie és éjjel-nappal azt lesni,hogy mikor jelzel,hogy megindult a szülés.A mobil rezgő funkciója pont jó erre és ha szükséges már autóba is pattanhatna,hogy elmenjen érted.

Az is elég nagy felelőtlenség,hogy azt várta tőled,hogy terhesen a semmibe költözz,ahol teljesen magadra hagy egész napra.Miért nem lehetett az utolsó hetekre a szüleidhez költözni vagy bármelyik rokonodhoz,aki azonnal be tud vinni a kórházba ha kell?Hogy várhatja el tőled,hogy így várd a gyereket és izgulhass minden nap azért,hogy vajon ő segíteni fog vagy sem? Ez szimplán önzőség.

A te gondolkodásodat még ennyire sem tudom megérteni.Ha már az apába nem szorult semmi apai ösztön,akkor a te feladatod lenne,hogy biztonságos körülményeket teremts a gyerekednek,ebbe pedig beletartozik az is,hogy esélye legyen időben kórházba kerülni,ha a világra jön.

Nem hiszem el,hogy nem félsz.

2011. szept. 13. 18:59
 58/117 anonim ***** válasza:
70%
Azért az komoly hogy ilyen fontos dolgoknál mint a gyermekvárás nem számíthatsz a párodra 100%-ban...
2011. szept. 13. 19:10
 59/117 anonim ***** válasza:
66%

Ha ilyen jól megy,akkor mi a búsborongós f*szért mentél vele a pusztába miért békültél ki vele negyedszeri visszakönyörgés után is,a nők sajnos ott hibznak hogy azt hiszik a férfi miattuk változni,nem fog.

Hagyd el,mert csak rosszabb lesz..

2011. szept. 13. 21:57
 60/117 A kérdező kommentje:

Köszönöm az egyre komolyabb tanácsokat életem azon területeire, ahol nem volt kérdés, de legalább távolodunk a témától.

Azért vagyok itt, hogy egy család lehessünk. (MÁR ÍRTAM)

Akár milyen jól megy, nem fogok tudni a gyermekemnek apát vásárolni, így is elég selejtes a felhozatal, elég csak a kommentek között böngészni.

A párom nagyon jó ember és nagyon szeret, csak szórakozott (MÁR ÍRTAM), folyamatosan változik, fejlődik - sajnos volt, hogy ezért el kellett hagynom, de mindenkinél más jön be. Szóval fogalmazzunk inkább úgy, hogy vannak, akik nem képesek változni, róluk irogasson más nő.

Továbbra is irreleváns a téma szempontjábl, de szivesen leírom, mert gondolom a Velvetet ilyenkorra már átolvassátok és a nap hátralevő lészére nem marad más:

A páromnak van egy elhivatottsága, ami ide köti. Pénz nem jön belőle, szakmailag nem fejlődik tőle, de neki mindig nagyon sokat jelentett. Én pontosan tudtam, hogy záros határidőn belül be fogja látni, hogy ez mennyire hálátlan feladat és kiábrándul majd belőle, így nem erőltettem, hogy miattam hagyja itt. Egy életen át én lettem volna az oka, hogy feladta az életét - felesleges teher lett volna.

Az idő engem igazolt, fél éven belül rájött, hogy itt nincs keresnivalója, és már Ő akarja, hogy itthagyjunk mindent.

További irreleváns részletek egy, a félelmemmel kapcsolatban hitetlenkedőnek:

a hét 168 órájából a párom csak 32-t tölt távol. Tehát kb 20% esélye van annak, hogy nem lesz velem, ha beindul a szülés. Ebben az esetben a barátját riasztom, aki itt van 10 perc alatt, és kb 40 perc alatt bejuttat a klinikára. Akinek nem annyi az IQ-ja ahány % jellemzi válaszai hasznosságát (elég kevesen vannak), tudhatja, hogy az az 50 perc semmi a vajúdásból.

2011. szept. 14. 08:37
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!