Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szükség van játszmára a kapcsolatomban?
Alapvetően elítélem a játszmázást, de úgy érzem, máshogy nem tudok "eredményeket" elérni a páromnál. Ma reggeli példa:
Sokadjára kértem meg, hogy tartsa magánál a mobilt és vegye is fel, mert 2 héten belül szülök és egyedül vagyok otthon, az Ő munkahelyétől 45 percre kocsival a semmi közepén (szomszéd sincs).
Egy ór múlva hívom, nem veszi fel. 10 perc múlva újra, megint semmi.
Én úgy döntöttem ezután, hogy akárhogy próbál visszahívvni, ma nem veszem fel neki, izguljon csak, hogy nem tudja mi van velem!
Tanulhat ebből, vagy csak kicsinyes bosszú?
Kérdező, én megértelek. Kiszolgáltatott vagy.
Haszna valószínűleg nincs, de mivel te jobban érzed magad tőle, hát játszmázz.
Csak nehogy kiderüljön, hogy tényleg nem számíthatsz rá!
Tényleg nehéz a helyzeted, de akkor csak azt tudom mondani, hogy ha kell ne restelld hívni a mentőt, hogy beszállítson a kórházba, és ha tudsz addig is valaki mástól próbálj segítséget kérni, akit hívhatsz, ha oda kerül a sor, vagy aki ott tud veled lenni akár már most is.
Ahogy nagymamám mondta mindig: "Magad uram, ha szolgád nincsen." Azóta is mindig ez a jelszavam, ha nem számíthatok senkire. Ha tudom, mi a szitu, akkor magam lépem meg a dolgokat,magam hozom a döntéseket.
Ha úgy érzed tényleg nem számíthatsz a párodra, mert sokadjára ezt bizonyítja, akkor készülj fel másképp, úgy hogy rá nem számítasz.
kedves kérdezô!
nyugodj meg, kérlek, nehogy az itteni válaszok miatti idegeskedéstôl induljon be a szülés :)
tudom hogyan érzel, a szülés elôtt én is nagyon lehagyatott helyen vártam, hogy párom hazajöjjön munkából.. a mobilomon alig volt térerô abban a házban.. a vezetékes még nem mûködött, mert nyolc hónapos terhesen költöztünk oda..
szomszédok nem voltak..
közös döntésünk volt odaköltözni, de csak amikor már a valóságban is ott ültem egymagamban internet és telefon nélkül, akkor jöttem rá, hogy mennyire szarba hoztam magam.. viszont ami nyugtatott, az az volt, hogy a mobil is mindig használható segélyhívásra, akkor is, ha nincs elég térerô egy magánhíváshoz..
a kérdésed az, hogy meréri-e a "játszma".. szerintem nem.. azért nem, mert te magad írod, hogy már többször elhagytad párodat, mert nem lehetett rá számítani.. ebbôl kiindulva én úgy gondolom, hogy egy ilyen "nem veszem fel neki a telcsit, hagy idegeskedjen" már alapból halott dolog.. ha az nem segített ôt jobb belátásra bírni, hogy többször is elhagytad, akkor az sem fogja izgatni, hogy most épp hisztikézel..
szomorú dolog, hogy 2 héttel a kiírt szülési idôpont elôtt kell megtudd, hogy párodra méd mindig nem számíthatsz 100%..
nyugtasson az a gondolat, hogy a szülések nagyrésze éjszaka indul be, amikor párod valószínûleg otthon lesz, ha meg mégis nappal, akkor tudod magad is mi a teendô: ha elsô próbálkozásra nem veszi fel, akkor hívsz mentôt, az majd bevisz a kórházba, párodnak meg hagysz hangpostát, hogy hova menjen.. vagy nem hagysz neki, az már a te döntésed..
sok erôt kívánok a szüléshez!
20 hetes km, 14 hónapos babával..
(mi visszaköltöztünk lakottabb területre amikor kislányunk 8 hónapos volt, mert nem bírtam a magányt)
Kedves 12:37 (84%os)!
Valószínűleg Neked van igazad! Max azt tehetem, hogy elfogadom őt ilyen rettentő szétszórtnak. (vagy hátralevő életemben x időközönként elhagyom, amitől x időre jobban odafigyel.
A falra hányt borsónak meg üzenem, hogy ne fosszon meg társaságától, bár cseppet sem idevágó dolgokat ír amiket nem is tudom honnan szed, de nagyon szórakoztat!
K1981! Én is várandósan jöttem ide, ha tudom milyen, eszembe sem lett volna így bevállalni. Szerencsére decemberben mi is visszatérünk lakott területre.
Persze egy-két hozzászólást elolvasva azon tűnődök, lehet jobb minél messzebb lenni :D
Nem értem miért nem értik meg, hogy én nem szeretem a játszmát, nem is szoktam ilyet csinálni, csak most nem láttam más kiutat. Felteszek egy kérdést, hogy mi mást tehetnék (nyilván azért, mert nem találom ezt jó megoldásnak), erre én vagyok a hisztérika, "játszmázz csak nyugodtan!", "hogy te milyen buta vagy!", "nem csoda, hogy nem veszi fel neked a telefont", "fél óránként hívogatod",
ha meg szólok, hogy senki nem a kérdésre válaszol, jön a leb.szás, hogy letolom aki nem ért velem egyet.
MI VAN???????
hát szerintem igenis van értelme a játszmáknak (a legtöbb embernél)! Csak jól kell csinálni. Én a helyedben nem venném fel a telefont egész nap és amikor kérdezi miért, azt mondanám, hogy olyan rosszul lettem hirtelen az udvaron, hogy azonnal le kellett feküdnöm, a telefont meg kint hagytam. + még hozzátenném, hogy azt hittem, hogy be fog indulni a szülés. vagy valami ilyesmit. Ha ezek után se figyel jobban a telefonjára (legalább addig a 2 hétig), lévén, hogy 9 hónapos terhes vagy, akkor tényleg egy felelőtlen alak és az is marad.
ja és tegye mindenki a szívére a kezét és az szóljon, aki még soha semmilyen módon nem "játszmázott" a párkapcsolatában.
Hazudni azért nem szeretnék.
Amúgy már átküldte hozzám azt, aki a legközelebb lakik, szóval megtudta, hogy egyben vagyok. De ha hazajön, elmagyarázom neki, hogy nem várhatja el tőlem, hogy felvegyem a telefont, ha ő maga sem teszi. Ha felnőtt módjára ezt nem lehetett korábban mmegbeszélni, jön a hülyegyerek módszer. Én aztán tényleg nem hívogatom minden csip-csup hülyeséggel, ha azt a napi egy (indokolt) hívást nem fogadja, aznap hiába is hív vissza. Lehet, hogy ez így már nem is a játszma kategória...
Kedves 13:29 (ma még 64%-os)!
Nem tudom ezt hol látod, szerintem nem vagy túl jó megfigyelő, javaslom mások társaságában ne is nagyon tegyél ilyen észrevételeket, ne hozd magad kellemetlen helyzetbe. Nyugtatót majd majd a saját párodnak kínálgass, ha terhes lesz - és ne haragudj majd rá, ha válaszként megkérdezi, miért nem köttetted el inkább magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!