Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szükség van játszmára a kapcsolatomban?
Alapvetően elítélem a játszmázást, de úgy érzem, máshogy nem tudok "eredményeket" elérni a páromnál. Ma reggeli példa:
Sokadjára kértem meg, hogy tartsa magánál a mobilt és vegye is fel, mert 2 héten belül szülök és egyedül vagyok otthon, az Ő munkahelyétől 45 percre kocsival a semmi közepén (szomszéd sincs).
Egy ór múlva hívom, nem veszi fel. 10 perc múlva újra, megint semmi.
Én úgy döntöttem ezután, hogy akárhogy próbál visszahívvni, ma nem veszem fel neki, izguljon csak, hogy nem tudja mi van velem!
Tanulhat ebből, vagy csak kicsinyes bosszú?
Most látom, hogy azót már nem az az utolsó :)
Mint az már írtam, nem vagyok a játszák híve.
És nem értem el semmit a beszélgetéssel, nagyon sokszor kértem már erre.
Alapvetően én is nagyon megértő vagyok, de tényleg semmi komolyat nem csinál a munkahelyén, kb alibiből aktakukac a cimborájánál.
Kedves 11:29! Úgy látom ez inkább neked labilis időszak :D
Higgadj le, aztán próbálj értelmes választ adni arra, hogy ha nincs más segítségem, hogyan vehetem rá a páromat, hogy számíthasak rá, ha beindul a szülés, ha a megbeszéléssel nem értem el semmit.
Nem hinném, hogy sírnék hogy "elhagyott az a szemét", tekintve, hogy négyszer hagytam már itt emiatt (amikor még mobilis voltam) mindannyiszor ő könyörgött vissza, hogy nem bír nélkülem élni.
Egy próbát megér. :)
Hátha használ neki.
Én például egy pohár sört sem iszok meg azóta, amióta állapotos lett a párom. Már a baba is megvan, de egy ideig még biztos nem fogok egy pohár sört meginni, és a telefonom is kéznél van, ha bármi van, akkor tudjak segíteni.
A munkahely pedig nem ér annyit, mint a családom.
az enyém is dettó én nem tudom mi van ezekkel a hapsikkal
--anyukám még egy baba legyen.... most meg 34hetes vagyok a szülőszobába nem akar bejönni,telefon mintha nem is létezne hogy te hülye jól vagy?? bezzeg mikor csinálni kellett ott volt a toppon!!!
és igen is ketten csináltuk a gyereket tegye már meg hogy néha rámcsörög vagy felveszi azt a k. telefont, elvégre én már mióta hordom a gyereket a hasamba diétázok, állandóan matat valaki,szúrkál mittudomén.
szerintem szivasd egy kicsit nem hal bele.
le lehet pontozni de tudom milyen szar olyan helyen lenni ahol nem nyitják az emberre az ajtót valami sűrűn.
Nem a telefon miatt hagytam el, hanem mert nem lehetett rá számítani. Úgy fogalmaznék, hogy 4x telt már be a pohár.
A lepontozásról meg annyit, hogy ezek a gombok nem tetszésnyilvánításra vannak, hanem hogy eldöntsük, hogy hasznos/nem hasznos a válasz. A kérdés pedig az volt, hogy EBBEN az esetben van-e szükség a játszmára, vagy van-e más módszer, ha a megbeszélésel többször is befürödtem. Nem pedig, hogy tippeld meg miből élünk, kinek a háza, a többi baromságot már nem is említve...
Jólesik az együttérzés is és köszönöm azoknak, akik úgy gondolják, hogy nem feltétlenül jó az, ha valaki szülés előtt nem veszi fel a telefont a párjának aki miatta van a semmi közepén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!