Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szükség van játszmára a kapcsolatomban?
Alapvetően elítélem a játszmázást, de úgy érzem, máshogy nem tudok "eredményeket" elérni a páromnál. Ma reggeli példa:
Sokadjára kértem meg, hogy tartsa magánál a mobilt és vegye is fel, mert 2 héten belül szülök és egyedül vagyok otthon, az Ő munkahelyétől 45 percre kocsival a semmi közepén (szomszéd sincs).
Egy ór múlva hívom, nem veszi fel. 10 perc múlva újra, megint semmi.
Én úgy döntöttem ezután, hogy akárhogy próbál visszahívvni, ma nem veszem fel neki, izguljon csak, hogy nem tudja mi van velem!
Tanulhat ebből, vagy csak kicsinyes bosszú?
Ezt írtad:
Ha minden fél órában engem IS "zargatna" a nőm telefonon én SEM venném fel!
Ezzel feltétlezve, hogy én a páromat fél óránként hívogatom, valamint hogy Ő emiatt direkt nem veszi fel nekem a telefont - amiket fogalmam nincs honnan szedtél, egyikről sincs szó.
:DDDDD
Ez egyre jobb, ne hagyjátok abba!
IGEN,feltételeztem,hogy azért nem veszi fel mert félóránként hívogatod....,de aztán később olvastam,hogy napi egyszer és nem minden csip-csup dologért hívod..
Erre meg kiakadsz mint a bicikli lánc!
szerintem ne is olvass több választ,aki nem akarja megérteni nem is fogja.
különben meg nagyanyáink is manipulálták egy kicsit akkoriban is a férfiakat csak a fonóban dumálták ki meg ott adtak egymásnak ötleteket nem a világhálón úgyhogy nem kell senkit elítélni mert ilyet csinál.
és igen bármelyik pillanatban érkezhet a baba jó lenne ha csak egy telefont megeresztene a nagyja meló úgyis anyura hárul.
Nekem csak az furcsa,hogy miből gondoltad,hogy ennek a férfinak kell mindenképpen gyereket szülnöd és követned kell őt a pusztára terhesen?
Négyszer hagytad ott,mert nem számíthattál rá.Ez még egy giis kapcsolatban is alap,nemhogy egy házasságban.A gyereknek pedig jó esetben csak akkor szabadna jönnie,ha a másik vakon bízik a párjában,különben mi értelme.Ezt megfejelted azzal,hogy erősítve a párdo nemtörődömségét,kiköltöztél az Isten háta mögé segítség nélkül.Nem akarlak le hülyézni,de normális ember ilyet nem tesz.Most pedig nem tudsz mit tenni,mint azzal machinálni,hogy vajon a párodnak mennyire vagy fontos,mennyire lesz ideges,ha nem veszed fel a telefont.Nem kívánom,de mit fogsz tenni,ha egy teljes napig nem fog keresni? A szülés előtt én megkértem volna az orvosomat,hogy segítsen arra a pár napra befeküdni a kórházba,mert valószínüleg a férjem mellett nem leszek biztonságban.Ezt elég ciki kimondani,de jelenleg ez a helyzet.Abba pedig bele sem merek gondolni,hogy mi lesz veled a pusztában egyedül a gyerekkel szomszéd és segítség nélkül még decemberig,ha pl. a gyerek megbetegszik vagy bármi történik.
Kedves 64-es!
Nem akadtam ki tényleg, csak értetlenül állok az ilyen feltételezések előtt.
15:24 - nek!
Nem a férjem, nem mentem hozzá.
Nem tervezett gyermekről van szó, én pedig semmilyen formában nem tartozom ahhoz a csoporthoz, ahol indokolt lenne a megszakítás. Egyedül is szivesen vállalom bármikor.
A terhességem miatt otthagytam Pestet, és idejöttem, ahová a párom még decemberig kötve van, hogy esélyt adjak arra, hogy egy család legyünk. Sajnos vannak hiányosságai jobbára a szórakozottsága miatt, ezért 4x fordult már elő, hogy azt mondtam inkább kiszállok, ehhez nincs türelmem. De nagyon szeret és ragaszkodik hozzám, ami miatt visssza is jöttem minden alkalommal, mert úgy gondoltam, ez a legfontosabb, a lükeségre me majd csak találok valami megoldást, ha a megbeszélés nem hoz eredményt. A maira a játszmát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!