Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szükség van játszmára a kapcsolatomban?
Alapvetően elítélem a játszmázást, de úgy érzem, máshogy nem tudok "eredményeket" elérni a páromnál. Ma reggeli példa:
Sokadjára kértem meg, hogy tartsa magánál a mobilt és vegye is fel, mert 2 héten belül szülök és egyedül vagyok otthon, az Ő munkahelyétől 45 percre kocsival a semmi közepén (szomszéd sincs).
Egy ór múlva hívom, nem veszi fel. 10 perc múlva újra, megint semmi.
Én úgy döntöttem ezután, hogy akárhogy próbál visszahívvni, ma nem veszem fel neki, izguljon csak, hogy nem tudja mi van velem!
Tanulhat ebből, vagy csak kicsinyes bosszú?
Kedves 13:18!
Sajnos nem értettem amit írtál, kérlek javítsd nyelvtanilag és stilisztikailag.
13:19!
Magánrendelésre járok, amiért fizetek is. Téged tényleg nem zavar, hogy teljes információ hiányban OFF-olsz megállás nélkül?
Tudod miért nem veszi fel a párod a telefont?
Mert nem akarja,és nem venném fel ha ilyen lenne a társam,arrogáns vagy belekötsz az élőfába,itt vered magad bicskanyitogató stilússal,és még buta is vagy,ezrenm leírtak a dolgokat,a megoldásokat,te csak a magadét fújód,megérdeméled a sorsodat,és lehet 100 diplomád is,de észt nem adnak a diplomával.
Ne haragudj, amiért nem olvasom végig a tegnap óta frissen érkezett kommenteket.
Tegnap ott tartottam, hogy nem vette neked fel, erre te se neki. Megtörtént a bosszú....
De tanult belőle? ma hívtad már? Felvette?
:DDDD
ez az utolsó kettő mindent vitt!
. . . . . .. . . . . . . . . . . ,.-‘”. . . . . . . . . .``~.,
. . . . . . . .. . . . . .,.-”. . . . . . . . . . . . . . . . . .“-.,
. . . . .. . . . . . ..,/. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ”:,
. . . . . . . .. .,?. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .\,
. . . . . . . . . /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,}
. . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,:`^`.}
. . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,:”. . . ./
. . . . . . .?. . . __. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . :`. . . ./
. . . . . . . /__.(. . .“~-,_. . . . . . . . . . . . . . ,:`. . . .. ./
. . . . . . /(_. . ”~,_. . . ..“~,_. . . . . . . . . .,:`. . . . _/
. . . .. .{.._$;_. . .”=,_. . . .“-,_. . . ,.-~-,}, .~”; /. .. .}
. . .. . .((. . .*~_. . . .”=-._. . .“;,,./`. . /” . . . ./. .. ../
. . . .. . .\`~,. . ..“~.,. . . . . . . . . ..`. . .}. . . . . . ../
. . . . . .(. ..`=-,,. . . .`. . . . . . . . . . . ..(. . . ;_,,-”
. . . . . ../.`~,. . ..`-.. . . . . . . . . . . . . . ..\. . /\
. . . . . . \`~.*-,. . . . . . . . . . . . . . . . . ..|,./.....\,__
,,_. . . . . }.>-._\. . . . . . . . . . . . . . . . . .|. . . . . . ..`=~-,
. .. `=~-,_\_. . . `\,. . . . . . . . . . . . . . . . .\
. . . . . . . . . .`=~-,,.\,. . . . . . . . . . . . . . . .\
. . . . . . . . . . . . . . . . `:,, . . . . . . . . . . . . . `\. . . . . . ..__
. . . . . . . . . . . . . . . . . . .`=-,. . . . . . . . . .,%`>--==``
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . _\. . . . . ._,-%. . . ..`
Neked az a bajod kedvesem hogy baromira fáj az igazság,épp melóból irok neked,és egy egész iroda röhög azon hogy vannak még ennyire buta nők.
Kedves 13:28!
Igen, sikerült megbeszélni, megkért, hogy többet ilyet ne csináljak, mert nagyon megijedt, mondtam, hogy én is nagyon megijedtem volna, ha beindul a szülés Ő meg nem veszi fel. Most már két telefon van nála, az egyik minden körülmények közt fel lesz hangosítva és nála lesz. Igen, hívtam már, de nem azért, hogy leellenőrizzem ;)
"a nyomtatót nem hozzuk, hanem elküldjük rá a nyomtatandó szöveget"
Már azon is nagyon meglepődtem,hogy puszaröcsögén be van kötve az internet,de hogy még a nyomtatót is ismerik ott,az már kész csoda. :)
13:40 :
Sokan csodálkoznak rá a technikára. Bármilyen meglepő is számodra, az internet szolgáltató nem válogat, ugyanúgy kiépíti a hálózatot pusztaröcsögén, mint a pesti flaszterpatkányok otthonában. Ami a nyomtatót illeti, attól még, hogy pár hónapra idejöttem, nem felejtettem el, hogy mi az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!