Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szükség van játszmára a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szükség van játszmára a kapcsolatomban?

Figyelt kérdés

Alapvetően elítélem a játszmázást, de úgy érzem, máshogy nem tudok "eredményeket" elérni a páromnál. Ma reggeli példa:

Sokadjára kértem meg, hogy tartsa magánál a mobilt és vegye is fel, mert 2 héten belül szülök és egyedül vagyok otthon, az Ő munkahelyétől 45 percre kocsival a semmi közepén (szomszéd sincs).

Egy ór múlva hívom, nem veszi fel. 10 perc múlva újra, megint semmi.

Én úgy döntöttem ezután, hogy akárhogy próbál visszahívvni, ma nem veszem fel neki, izguljon csak, hogy nem tudja mi van velem!

Tanulhat ebből, vagy csak kicsinyes bosszú?

2011. szept. 13. 11:05
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
 111/117 anonim ***** válasza:
54%

Haygjátok,buta ez egy nő,a maga kárán majd tanul.

Egy okos nő nem alacsonyodik le idáig.Egy okos nő nem a hozzászolókat,megoldást kinálókat fikázza,hanem megpróbál megoldást keresni a problémára,mert ha nem lenne nem itt lenne,nem játszmázna a telefonnal,de ő nem, ő itt nyáladzik oldalakon át,mindenkit lehülyézve,lepatkányozva,mintha ő jobb lenne,pedig nem jobb,ostobább,a kommneteket idézgeti ezzel tölti a drága idejét,ahelyett hogy a párjával beszélne,miközben fogadjuk pár nap múlva ugyan úgy játszmázni kell majd,ha el akar érni valamit.Sajnos a szelem vak.És aki nem akar látni,annak nem lehet felnyitni a szemét erőszakkal se.

2011. szept. 14. 15:43
 112/117 anonim ***** válasza:
51%
Tényleg nagyon jól leírta a 14:%4, azzal a különbséggel, hogy nem vak, hanem buta.
2011. szept. 14. 15:44
 113/117 anonim ***** válasza:
51%
14:54*
2011. szept. 14. 15:44
 114/117 anonim ***** válasza:
51%
Amúgy rájöttem, kifejezetten élvezi, hogy mi segíteni próbálnánk neki, felnyitni a szemét, erre ő meg nagy "okosan" leolthat minket, úgyhogy nem csak buta hanem troll is.
2011. szept. 14. 15:46
 115/117 anonim ***** válasza:
51%
Ja és most játssza itt a kérdés végén az entellektüel pic.sát bezzeg az elején amikor pusztaf@szozni kellett, akkor nem volt entellektüel.
2011. szept. 14. 15:48
 116/117 anonim ***** válasza:
64%
Azért a kérdező most nagyon felfokozott állapotban van a hormonok miatt, ráadásul szülés előtt itt oltjátok, hogy a párja nem szereti. Ti se vagytok egyszerűek.
2011. szept. 14. 17:13
 117/117 anonim ***** válasza:
Hogy vagytok azóta?
2011. okt. 10. 18:37
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!