Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szükség van játszmára a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szükség van játszmára a kapcsolatomban?

Figyelt kérdés

Alapvetően elítélem a játszmázást, de úgy érzem, máshogy nem tudok "eredményeket" elérni a páromnál. Ma reggeli példa:

Sokadjára kértem meg, hogy tartsa magánál a mobilt és vegye is fel, mert 2 héten belül szülök és egyedül vagyok otthon, az Ő munkahelyétől 45 percre kocsival a semmi közepén (szomszéd sincs).

Egy ór múlva hívom, nem veszi fel. 10 perc múlva újra, megint semmi.

Én úgy döntöttem ezután, hogy akárhogy próbál visszahívvni, ma nem veszem fel neki, izguljon csak, hogy nem tudja mi van velem!

Tanulhat ebből, vagy csak kicsinyes bosszú?

2011. szept. 13. 11:05
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/117 A kérdező kommentje:
Letámadni sosem szoktam, nem vagyok balhés típus (ezúton is elnézést attól aki lehisztérikázott, hogy csalódást kell okoznom), valahányszor próbáltam vele eddig megértetni a telefon dolgot, mindig komolyan, türelemmel tettem, elmagyaráztam, hogy ez nagyon fontos. Több kommunikációs tréningen is részt vettem, amit a cégem szervezett, de minden módszer elhasalt. Valóban nem sok lehetőségem maradt, ezért gndoltam, hogy ha egyszer komolyabban megijed, talán jobban oda fog tudni figyelni, hogy nála legyen a telefonja.
2011. szept. 13. 12:11
 22/117 anonim ***** válasza:
100%

De most neked az a bajod, hogy egyes válaszolók nem támogatnak abban, hogy hülyeséget csinálj? Nem vagytok már gyerekek. Ha 4× hagytad ott és nem változik semmi, akkor miből gondolod, hogy 180 fokos fordulat következik abból, hogy ma nem veszed fel neki egész nap ha hív?

Ha gondolod beállok a sorba, és szidom veled együtt a férjedet, de ettől mi lesz jobb? Semmi. Rá nem számíthatsz ergo vagy mellette vagy nélküle új életet kezdesz. Kutyából nem lesz szalonna. Megszöksz vagy megszoksz.

2011. szept. 13. 12:18
 23/117 anonim ***** válasza:
Egy biztos: ha mindenben önmagadat adod, az nem jó. Ha viszont állandóan szerepet játszol, az neked nem lesz jó...még hogy a nők bonyolultak!
2011. szept. 13. 12:18
 24/117 anonim ***** válasza:
74%

Őszintén szólva részben egyetértek a kérdezővel. Mert tudniillik a férfiruhákat úgy tervezik, hogy van rajtuk zseb amibe belepasszol egy mobiltelefon! Rezgőre is lehet állítani MINDEGYIKET, csak ő érzi ha rezeg. Én is elvárnám a páromtól, hogy legalább kétóránként nézzen rá a telefonjára és hívjon vissza, ha annyira nyűg neki, hogy használja a zsebét.

Egy várandós nő annyi mindenen aggódik ne tetézze a párja még evvel is.

23/N

2011. szept. 13. 12:22
 25/117 A kérdező kommentje:

Nem nem kedves 12:18 (82%-os)!

Nem az a bajom - ezt onnan lehet tudni, hogy nem azt írtam. Hanem hogy nem a kérdésre válaszolnak - ezt írtam. Mit nem lehet ezen érteni???

Az együttérzés persze jól esik, de nem ad választ a kérdésemre az sem.

2011. szept. 13. 12:24
 26/117 anonim ***** válasza:
100%

Nincs szükség játszmára. Magadnak okozol vele újabb problémákat, majd meglátod, ha mégis így döntenél.

Azonban én tényleg azt javasolnám a te és kicsi érdekében, hogyha a tudsz, erre a pár napra menj át rokonokhoz, ne legyél egyedül, mert sokszor sürgős eset is lehet, és NE KOCKÁZTASS! Most ez ügyben ne foglalkozz a pároddal, a kicsi az első! Tudom, hogy nehéz, de ezt most meg kéne tenned, még ma.

Lehet, hogy sok a dolga a párodnak, de lehet hogy nem lehet rá számítani. Attól még lehet jó ember, de ezt ha úgy van ,ki kell mondanod, ne dugd a homokba a fejed.

Drukkolok, hogy könnyű gyors komplikációmentes szülésed legyen, és addig se idegeskedj.

2011. szept. 13. 12:28
 27/117 anonim ***** válasza:
57%

Sztem sincs értelme az ilyen "játszmáknak"...

Ez csak vitát szülne ami gondolom neked sem hiányzik!Csak akkor hívd ha tényleg nagyon fontos!!Ha minden fél órában engem is "zargatna" a nőm telefonon én sem venném fel!

2011. szept. 13. 12:34
 28/117 A kérdező kommentje:
Tudod 12:28-as, közte vagy annak a 4 embernek, aki rendeltetésszerűen használja ezt az oldalt! Ebben a másodpercben meg is fogadnám a tanácsod, ha nem lennének a rokonok 4 órára, míg a szülész, akiről nem mondanék le 45 pecre! Amúgy ez a lépés a párom lüke, felelőtlen fejének is nagyon jót tenne! Sajnos Ő tényleg csak ebből ért.
2011. szept. 13. 12:34
 29/117 anonim ***** válasza:
67%

A tanuláshoz elhatározás, akarat kell. Vagyis az tanul, aki akar. Aki nem akar, az nem tanul semmiből. (4 szakításból sem.) ;)

Amire te gondolhatsz, az szerintem a nevelés, idomítás stb. Az nem szokott működni. Egy embert változtathatsz meg biztosan: önmagadat. Amikor ezt másokkal próbáljuk meg, annak mindig rossz vége van az én tapasztalataim szerint. A másikat lehet elfogadni vagy nem elfogadni. Lehet még neki segíteni, ha ezt ő is akarja és kéri. Ha nem, akkor nem.

Ami a konkrétumot illeti, igen jól tetted fel a kérdést, és meg is válaszoltad jól. A vége az igaz. Ez csak kicsinyes bosszú lenne, annak a beismerése, hogy belemásztál valamibe, amiben nem érzed igazán jól magad, ám jobbára tehetetlen vagy ezzel a helyzettel kapcsolatban. Azt te tudod, miért így alakult, eszem ágában sincs elítélni téged, csak olvasom, amit írtál. Nekem ebből ennyi jött át. E mellett én sem vagyok angyal, ugyanolyan tökéletlen ember vagyok, mint bárki más, én is követek el hibákat, hát minek is ítélkezzek? Nem vagyok én bíró, nem azért fizetnek. :D

2011. szept. 13. 12:37
 30/117 anonim ***** válasza:
46%
Istenem de buta egy nő vagy!!! Na mindegy én ide nem írok többet teljesen felesleges, mert falra hányt borsó! Neked csak annak a véleménye jó, aki egyet ért veled. Tudod mit? Akkor cuccolj össze, és meg se állj Los Angelesig, attól biztos megijedne a párod!
2011. szept. 13. 12:37
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!