Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szükség van játszmára a kapcsolatomban?
Alapvetően elítélem a játszmázást, de úgy érzem, máshogy nem tudok "eredményeket" elérni a páromnál. Ma reggeli példa:
Sokadjára kértem meg, hogy tartsa magánál a mobilt és vegye is fel, mert 2 héten belül szülök és egyedül vagyok otthon, az Ő munkahelyétől 45 percre kocsival a semmi közepén (szomszéd sincs).
Egy ór múlva hívom, nem veszi fel. 10 perc múlva újra, megint semmi.
Én úgy döntöttem ezután, hogy akárhogy próbál visszahívvni, ma nem veszem fel neki, izguljon csak, hogy nem tudja mi van velem!
Tanulhat ebből, vagy csak kicsinyes bosszú?
10:22 - hol mondtam, hogy három évig leszek GYES-en?
Ha megmutatod, postázom neked a diplomámat. Tájékozatlanságod - és a modorod is - nyilván a korodnak tudható be, hacsak nem azért tanulsz még mindig, mert 30 évesen sem sikerült leérettségizned.
Nos, leírom, hogy ha társaságban előjönne a téma, nehogy csúnyán beégj egy-egy ilyen hozzászólással:
- a 3 év GYES nem kötelezően letöltendő dolog (bár ezzel a fogalommal szerintem a későbbiekben találkozni fogsz egy egészen más terleten) és nem is indokolt
- A GYES összegét az én fizetésem alapján számítjk ki tehát én magam dolgoztam meg érte.
- Összege maximalizálva van, így én a saját fizetésemnek egy jelképes töredékét kapom csak meg.
Az adómból viszon nagon sok kutyakölyök tanul úgy látom feleslegesen...
Lehet h a te fizetésed alapján számolják ki, de attól még kitől kapod? Hm? Ugyanúgy ahogy a szülési szabadságot meg a kórházi ellátásod árát is. Kitől?
Na de mindegy ne is válaszolj én mindig megígérem magamnak h nem írok többet mert felesleges aki hülye az hülye kész csak úgy fel bírsz idegesíteni!
Szerintem nem kellenek játszmák.
Én sem szeretem, ha valaki játszmázással akar rávenni valamire.
Mondd meg, hogy mit szeretnél, és kész.
Ha nem úgy csinálja, akkor, nem úgy csinálja, ahogy te gondolod.
Elvégre önálló ember, úgyhogy joga van úgy cselekedni, ahogy akarja.
Nem ilyenekre értem, hogy, ha megverne, vagy megcsalna téged, mert az már nem ez a kategória, de ha nem veszi föl a telefont, akkor nem veszi föl.
Végül is felnőtt ember.
Hagyd szerintem.
Ő nem tökéletes nyilván, de nem kell nevelgetned.
Mert senki sem tökéletes, sem te, sem én, sem a párod.
El kell fogadni a másikat, szerintem.
85 %-nak!
Én figyelmesen olvasom amit Te írsz, kérlek ezzel Te is tisztelj meg:
1; Nem mondtam, hogy normális
2; Van egy rossz tulajdonsága, amiben próbálok segíteni – TÉNYLEG NEM TARTOZIK IDE. Válaszd külön a két dolgot. Egyik kis csomagban van a játszmázás a másikban a „zseni párom”.
Na most jön a trükk:
Az egyik kis csomagra feltettem egy kérdést, a másikra nem.
3; Szintén nem ide tartozik de ha már felültünk rá, lovagoljuk meg rendesen ezt a témát is: változni fog, változik is folyamatosan, fejlődik – ahogy azt már korábban írtam – én ebben támogatom, segítem, viszont most egy módszerrel elhasaltam, érdekelt volna más lehetőség is.
10:57-nek!
Hoppá! Egy válasz a kérdésre!!! Irány a nyomtató, aztán a keretező!!!
Erre való ez az oldal és szó nincs arról, hogy én annak örülök, hogy valaki velem egyetért! Valaki írt a játszmázásról, megvílágította egy másik oldalát, kap érte egy zöld pacsit - holott máshogy látja mint én.
10:51-es tanulónak:
Talán így könnyebben megérted:
Nyáron elmész újságot hordani, a pénznek majdnem a felét pedig odaadod anyukádnak, a maradékból eltartod magad. Elkezdődik a suli és a pénzből amit anyukádnak adtál, minden nap kapsz 20 Ft-ot , hogy kiflit vegyél a büfében.
Szerinted akkor kiől van az a pánz?
a; Anyukádtól
b; Magadtól
c; A jobbról jövőnek mert egyenrangú útkeresztezőésben vagyunk
Igen, külön kategóriák, ugyanis (rengeteg a türelmem):
Az egyikre feltettem kérdést, a másikra nem. Amúgy mindenkinek más a normális – nekem másak az igényeim mint neked, hidd el.
Tökéletesség nincs, de lehet rá törekedni. Sajnálsz amiért ezt teszem? Komolyan sajnálsz amiért próbálom jobbá tenni a kapcsolatomat? Barátom, Te unatkozol!!!
Ha páviánok párzási szokásaira kérdeznék rá, abba is belekötnél? Én csak megkérdeztem amire kíváncsi vagyok! Ez egy ilyen oldal.
Tényleg mások az igényeink,nekem ezek szerint magasak.
Nem unatkozom,hanem próbáltam megérteni,hogy hogy jut el egy nő idáig,hogy ilyen emberrel a világ végén lakik terhesen.Ez nem a páviánok párzási szokása,bár érdekes a hasonlat,de semmiképpen sem hétköznapi sztori és nem is túl logikus.
Érdekes visszaolvasni a hozzászólásaidat a kérdés elejétől kezdve. pl. ezt: "de ha tudom, hogy ő arra sem képes (bocs kedves utolsó, de ez egy képesség), hogy felvegye a telefont szülés előtt, akkor nem hagyom ott az én környezetemet és nem jövök ide pusztaf.szomra a kedvéért." Elvileg tudtad milyen ember,hisz így fogadtad el,ezzel együtt tudsz élni,mivel türelmes vagy,persze a négy szakítás óta szállt meg a türelem.
Ez valóban ilyen oldal,sok érdekes életutat lehet itt megismerni,megérteni nem,de legalább ilyenkor mindig látom,hogy milyen szerencsés vagyok és hálát adhatok az Istennek a saját sorsomért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!