Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szükség van játszmára a kapcsolatomban?
Alapvetően elítélem a játszmázást, de úgy érzem, máshogy nem tudok "eredményeket" elérni a páromnál. Ma reggeli példa:
Sokadjára kértem meg, hogy tartsa magánál a mobilt és vegye is fel, mert 2 héten belül szülök és egyedül vagyok otthon, az Ő munkahelyétől 45 percre kocsival a semmi közepén (szomszéd sincs).
Egy ór múlva hívom, nem veszi fel. 10 perc múlva újra, megint semmi.
Én úgy döntöttem ezután, hogy akárhogy próbál visszahívvni, ma nem veszem fel neki, izguljon csak, hogy nem tudja mi van velem!
Tanulhat ebből, vagy csak kicsinyes bosszú?
Ezt akkor írtam, amikor történt – nem kicsit voltam ideges és nem is tudtam, hogy mi áll a dolog mögött. Ha türelmesen bogarászol, még biztos nagyon sok olyan dolgot találsz, amibe bele lehet kötni és amivel igazolhatod, hogy neked milyen jó élet van, nekem meg milyen sz.r.
Logikát a szerelemben ne keress – bár akár kereshetsz is.
Szerintem egyezzünk ki abban, hogy szerinted nem érdemes játszmázni, és neked van igazad, neked magasak az igényeid, nekem pedig a bányász béka segge alatt vannak.
11:11 Azért ez nem így működik! Tegyük fel anyukádnak van 5 gyereke, mind az 5 odaadja a fizetése felét anyukádnak. Anyukád ebből épít autópályát, Combinót, fenntartja saját magát, stb. De egyszer csak az egyik gyerek kidől mert megbetegedett/teherbe esik/akármi. Akkor anyuka még ott áll zéró pénzzel, mivel amit kapott, azt már elköltötte, így miből fizeti az 5ödik gyerek gyógyítását/otthon ülését? Abból, amit a másik négy gyerek befizet!
Arról nem is beszélve, hogy más anyukák ebből a pénzből indítanak egy háborút inkább Afganisztán ellen, majd kiszúrják a szemed 1 hónap gyessel. Ehhez képest te X*3 évig (ahol X a gyerekeid száma) otthon ülhetsz. Ami nem baj, csak ne szólogass be másoknak, hogy az állam pénzén élnek, amikor te:
- gondolom a diplomádért nem fizettél, se az egyéb iskoláidért
- a kórházi ellátásod az állam fizeti
- a gyesed és szülési szabadságod az állam fizeti
Úgyhogy ezzel az erővel te is ugyanúgy az állam nyakán élősködsz mint bárki más!!! Nincs jogod leszólni senkit!
Tudod mit,egyszerűen válaszolok a kérdésedre,hogy hozhasd nálam is a nyomtatót és nem kapargatom a felszín alatti okokat,nehogy találjak még valamit.
"Szükség van játszmára a kapcsolatomban?"
Válasz: Neked igen!
Már 4x volt kiadós megbeszélés és 4x visszament! Itt most előadja hogy "hát csak azért menetem vissza mert úgy könyörgött" de 4x nem megy ezért vissza az ember, igenis ő is szereti nagyon a férfit!
Ideje lenne eldönteni, hogy mit akarsz, ha vele akarsz lenni, akkor elfogadni a hibáit, és nem taktikázni meg játszmázni, mert az sehova nem vezet. Egy tiszta kapcsolatban őszintén kell beszélni, de vannak olyan dolgok, amit hiába beszélsz meg, nem vezet sehova, vannak olyan dolgok, amit nem lehet megmásítani, ilyen a másik, kész, el kell fogadni. A taktikázás nem vezet jóra az az egy biztos!
Ha meg nem akarsz vele lenni akkor meg tudod mit kell tenned csak nehogy visszagyere 5ödjére is! Mert már magadból csinálsz hülyét!
11:55! nem is szólok le senkit, de bármikor kioktatom azt, aki engem leszól úgy, hogy semmit nem tud rólam.
Szóval, Anyának van 10 gyereke, ebből 5 nem
dolgozik, 3 keres havi X-et, 1 keres havi 2X-et, 1 pedig 8 X-et. (sarkítás persze, nem is bosszantottam soha magam a statisztikákkal, de X legyen a minimál bér)
A 8X-esek nevében köszönöm az államnak, hogy elenged táppénzre és hogy 3 napra befekhetek egy kórházba - ahol az egyetlen valamire való szolgáltatást én magam fogom megfizetni, ami pedig a GYES-t illeti, már kifejtettem, próbáld értelmezni.
Delesnek:
Köszönöm, erre voltam kíváncsi!
Egy apró kiegészítés: a nyomtatót nem hozzuk, hanem elküldjük rá a nyomtatandó szöveget. Ez még a segítségedre lehet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!