Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szükség van játszmára a kapcsolatomban?
Alapvetően elítélem a játszmázást, de úgy érzem, máshogy nem tudok "eredményeket" elérni a páromnál. Ma reggeli példa:
Sokadjára kértem meg, hogy tartsa magánál a mobilt és vegye is fel, mert 2 héten belül szülök és egyedül vagyok otthon, az Ő munkahelyétől 45 percre kocsival a semmi közepén (szomszéd sincs).
Egy ór múlva hívom, nem veszi fel. 10 perc múlva újra, megint semmi.
Én úgy döntöttem ezután, hogy akárhogy próbál visszahívvni, ma nem veszem fel neki, izguljon csak, hogy nem tudja mi van velem!
Tanulhat ebből, vagy csak kicsinyes bosszú?
Értem! Szóval van egy kézenfekvő megoldás,egy barát,aki 10 perc alatt veled van ha kell (kicsit túldramatizáltad a kérdésedben a se szomszéd,se rokon,se senkim sincs itt kérdését,de mindegy),ezen felül 20% esélyt látsz arra,hogy a gyereked apja nem lesz veled,mikor szülsz,vagyis feleslegesen játszmázol,abban a 32 órában,hisz te teljesen biztonságban érzed magad amúgy is,csak miért ne játszanál a telefonnal is egy kicsit.
A gyereked apja pedig úgy alakítható,ahogy te szeretnéd,megbízható,ha nem komoly témáról van szó,de igaz lehetne ennél rosszabb is,így természetes,hogy vele maradsz.
Mindent értek,több kérdésem nincs.Mivel nálad nincs százalék kiírva,így csak tippelem azt a 30-as IQ-t,amivel mindezt a kérdést kiírtad és amivel megpróbálod leélni ezt a szuper kis életet.
NEKEM nincs itt senkim. Az, hogy 15 km-re van a páromnak egy ismerőse – nos, mondhatnám, hogy hasonlókban maximalizálódjon a te segítséged is, de a rosszindulatot meghagyom a te szintednek.
Lehet valóban egy luxusk.rva vagyok, amiért elvárom hogy ha elindul a szülés, el tudjam érni a párom – ha csak azért, hogy halljam a hangját, megnyugtasson, akkor azért – a páromat meg valóban el kellene hagynom amiért lenémítva felejtette a telefonját, a kapcsolatunkat pedig sz.roznom kéne, mert egy fontos motívuma, hogy a szórakozottságáról olyan szintig „leszoktassam”, hogy másoknak legalább ne ártson vele.
Úgy gondolom, senkinek nem tisztje megítélni, hogy ki, mit, hogy érez és mire fel. Ha megijedek attól, hogy beindul a szülés és én itt vagyok egyedül, és csak egy számomra párszor látott ember segíthet, nos szívem joga! Ez a „dögölj meg, amiért pisilned kell” hozzáállás semmilyen formában nem válasz arra, hogy engem komolyan érdekel, hogy ha X emberrel Y módszerrel nem érek el eredményt, Z módszerrel érdemes-e próbálkozni, vagy esetleg van más megoldás.
szegény kérdező... kezdelek nagyon sajnálni! Azért kíváncsi lennék, hogy a válaszolók tényleg ilyen tökéletesek e a való életben, mint, ahogy itt előadják magukat és kioktatják azt, aki feltesz egy kérdést, amiben (szerintem) semmi kirívó nincs, ennél 1000-szer nagyobb baromságokat megkérdeznek itt nap mint nap.
Elég szomorúnak tartom, hogy a többség "zaklatásnak" veszi azt, ha valakinek van igénye arra, hogy napközben vagy bármikor el tudja érni a párját.
Kedves 09:51!
Hozzászólásod minden eleme arra utal, hogy semmilyen formában nem tájékozódtál válaszadás előtt a részletekről. Nos, a jó hír, hogy ez itt nem gond, névtelenül lehet múlatni a munkaidőt hasonló színvonalú létformákkal elegyedve. Viszont! Sajnos az élethez már nagyobb fokú figyelem kell. Különben egyedül leszel, talán munkád sem lesz és itt fogsz rosszindulattól fröcsgve recskázni olyan kérdéseken, amit a kutya nem tett fel, hátha sikerül felbosszantani egy várandós nyukát.
További rossz hír: irónia nem egy hely, ahol az irónok élnek... Nincs itt semmi hisztéria, hidd el, nagyon jól szórakozok :)
Tudod a Z módszerrel szükség se lenne,ha alapjaiban számíthatnál arra,akitől gyereket vársz.A játszmázás érvényét veszíthetné,ha olyan lenne a párod,akinek fontos,hogy élete első gyermeke biztonságban jöjjön a világra!Aki a saját igényeit háttérbe szorítaná annak érdekében,hogy minden rendben legyen a gyeremekével és a kedvesével,ezért ő maga beszélt volna rá,hogy összesen két hétre költözz a városba rokonhoz,baráthoz,szülőhöz,hogy ne azon kelljen izgulnod,hogy vajon az a kétszer látott barát van-e olyan kedves,hogy elindul érted,ha vajúdni kezdesz.
Úgy gondolod eltértem a témától és olyan dolgokról beszélek,amiknek nincs köze a kérdéshez,pedig nagyon is van.
Ugyanis oka van,hogy a párod nem hív vissza egy órán belül sem,holott tudja,hogy pusztaröcsögén ülsz tök egyedül terhesen és bármikor megindulhat a szülés.Hogy szórakozott? Lehet.Én ezt nemtörődömségnek hívnám és felelőtlenségnek.Egy barátjának dolgozik,ahonnan hamarosan eljön,vagyis nyugodt szívvel hagyhatná rezgőn a telefonját és megmondhatná ennek a főnök barátnak,hogy ha ez a mobil megszólal és jön a baba én már itt sem vagyok.De még erre sem képes.
Igen,valóban az én életemben is megvannak a nehézségek,de ami igazán fontos,az jó és működik.A társam valóban társ,akinél nem kellett kijátszmáznom semmit,hisz él-hal a gyerekeiért és értem is.Lehetne nagyobb házunk,gyorsabb autónk,de nem ez a fontos,hanem tudom,hogy ha bármi is történik rá számíthatok.Neked ennek az érzése nyomokban sincs meg,így kár bármit is mondanom,azt te úgysem fogod belátni,hisz alakítható a másik,csak ugye neked ez még nem sikerült,csak a remény van meg.
Kedves 09:57!
Nem kell ezért sajnálni, hidd el, nekem ez nagyon érdekes tanulmány. Sem a mumkám, sem a tanulmányaim során nem érintkeztem ilyen elemekkel, kezd körvonalazódni hogyan "gondolkodnak". Sajnos ők lesznek többségben, ők is szavaznak, és vagy a mi adónkból ücsörögnek otthon, vagy ami rosszabb, a munkahelyükről írnak és ezért kapják a pénzt, míg mások dolgoznának. Az hogy milyen kérdést tettem fel, teljesen mindegy, eszük ágában nics rá válaszolni, ítélkezni szeretnének, nem számít ki felett, milyen témában.
10:16!
Szó nincs arról, hog ne érteném meg. Más kérdés, hogy NEM ÍGY VAN! Ne kelljen már itt bizonygatnom, hogy fontos vagyok neki. El nem tudod képzelni, milyen rohadt nehéz egy olyan embernek, aki máshogy látja a világ rendszerét, nem emékszik, hogy 2 perce mit kérdezett, elfelejti visszaállítani a telefonja hangját (ez történt ugyanis, írtam is korábban), és ha elmegy a boltba kenyérért és tejért, nem tudja mit kell vennie. Viszont van 3 diplomája, bölcsessége az élethez, hatalmas szíve és olyan lexikális tudása ami vetekszik a google-éval.
Nem kell ítélkezni felette, Ő az én döntésem, az én választásom, minden hibájával együtt és inkább ebben a gyengeségében próbálom erősíteni, minthogy ostoba legyen, vagy hűtlen, vagy rosszindulatú, önző stb, nézz körül...
Ami a játszmákat illeti, a létezésük és esetleges szükségességük része az életünknek, olyan tudományok vizsgálják, amiknek a nevét itt sokan ki sem tdják olvasni ( [link] )
Ha erről érdekelne mások véleménye, tapasztalata a hétköznapokban, ne én legyek már az ostoba!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!