Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm mondta hogy fizessem ki a fogamzásgátló árának a felét. Ez milyen dolog?
Miért kell egymást szidni? Rég nem a kérdésen vitatkoztok, hanem egymás életébe szóltok bele...
Amúgy, én még tanulok, nincs jövedelmem, barátom dolgozik. Óvszert is ő fizette, és most a fogamzásgátlót is. Soha nem volt nálunk vita tárgya h ki fizessen. Ő kérte, h szedjek gyógyszert.
szerintem teljesen normális kérés,sokan vannak így.
én mondjuk nem kértem rá pénzt a páromtól soha,pedig én még suliba járok ő meg dolgozik.(de felajánlotta)
1 rohadt drága a fogamzásgátló
2 bevállalja érted,hogy tönkreteszi a szervezetét vele..olvastad már a betegtájékoztatót? ha nem,akkor mutatok egyet,de ez az a gyógyszer,ami a legkevesebb hormont tartalmazza:
olvasd végig h mire nem képes a barátnőd érted...nekem 17 évesen májrákom lett 4havi szedés után, de van ismerősöm,akinek 22 évesen az egyik lábát kellett levágni trombózis miatt...ha ezek után nem vagy hajlandó kifizetni a felét,én a barátnőd helyében elgondolkodnék,hogy kivel álltam össze...
21/L
ma 15:56
A fog.gátló árának a FELÉRŐL van szó. Nem érted ezt a szót? Tudod, amikor valamiből két ember egyformán veszi ki a részét. De hogy te is megértsd... Ha mondjuk 6000 (hatezer) Ft egy doboz gyógyszer, akkor a lány is kifizet 3000-ret (háromezret) meg a fiú is. Ergo nincs minden a fiúra sózva, nem csak neki kell fizetni.
most Ő fizessen azért hogy NEKED jó legyen?
szerinted ő akarja a hormonháztartását felborítani? nem, neki ebből semmi jó nem származik, óvszerrel ugyanolyan mint nélküle. Ez az egész rólad szól. ha neked nem tetszik használj óvszert.
15:59
Ez komoly?Én nem kérném hogy szedje a barátnőm, de a felét fizetném, de nem az egészet!Azt sem a pénz miatt.
no comment milyen vita van márXD Amúgy figyelj ha az óvszert mindig te fizetted akkor ne szálj be a költségbe. Itt a sok okos mondja hogy így fair, úgy lett volna ez fair ha a csaj is beleadott volna az óvszerbe. Szal be lehet fogni. Amúgy meg ezt tisztességesen meg kell beszélni a párotokkal. Hajrá:D
19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!