Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm mondta hogy fizessem ki a fogamzásgátló árának a felét. Ez milyen dolog?
Anno nekem is a barátom fizette a fog.gátlót, 7000 volt 3 havi adag. De jól megszívtam, mert mikor férjhez mentem, kb. 2-3 évig próbálkoztunk a babával, mire összejött, és a nőgyógyom szerint a fog.gátló miatt. Pedig nagyon drágát és majdnem a legjobbat szedtem... Szóval baromság, hogy nem ártalmas, ha már csak azt nézem, hogy tele van hormonnal, és egy csomó lány jól meghízik tőle!
Soha többet az életben nem fogok szedni!!!
Mellesleg a guminak én is álltam a felét anno, sőt, ha a barátomnál nem volt, az egészet én fizettem.
24/két gyermekes anyuka
09:35 kemény vagy....nem védekezni....
Amúgy elkapkodtam a választ utána olvastam,keresd meg a régi gumiblokkokat azt nyújtsd be neki :D Nekem a barátnőm is vett gumit,az se volt csak az én saram.Fillérbaszó a barátnőd LOL
Elolvastam végig az összes posztot, no comment...
A volt barátommal eleinte gumival védekeztem, én kérdeztem tőle, hogy kifizessem-e a gumi felét, ő azt mondta, hogy nem kell. Aztán váltottam gyógyszerre, 3 havi adag volt 6000 ft, az anyám fizette, én neki is mondtam, hogy kifizetem az egészet. A barátom még csak fel se hozta, hogy a felét kifizeti. Megkértem, hogy 6 óra körül szóljon mindig, mert akkor szoktam bevenni a gyógyszert, igaz még pluszba mellé beállítottam a telón is, nehogy véletlenül elfelejtsem az időpontot. Egyszer megszólalt a teló, és néz rám, hogy ki hív, mondom neki, hogy ez emlékeztető, és rögtön hülye fejjel rávágja, hogy mire emlékeztet... de ezt nem egyszer játszotta el. Nem szeretem, ha belém élveznek el, ő ezt erőltette, hogy , akkor is el fog bennem menni, akár tetszik nekem, akár nem, meg olyanokat mondott, hogy jogában áll, hogy elmenjen bennem. Nem sokkal később szakítottam vele, de nem csak ezért, mert ezt mondta, hanem egyéb okok miatt is. Amúgy én nem éreztem semmi különbséget, akár gumival csináltuk, akár nélküle. Ennek tetejébe, abbahagytam a gyógyszer szedését 4 hónap után, és rendesen felborította a menzeszemet, előtte, napra pontosan jött meg, és még híztam is, fejfájásaim voltak, fáradt voltam egész nap. Azt nem mondom, hogy többet nem fogok szedni, de nagyon meg kell gondolni, hogy érdemes-e egy fiúért ennyi áldozatot hozni. Nem tudom, honnan szedték itt egyesek, hogy a gyógyszernek semmilyen hatása nincs, olvassák csak el azt a tájékoztatót, aki valaki itt belinkelt.
18/l
Sziasztok!
Én már 8 éve szedem a fog. gátlót. Remekül véd, annyi a problémám, hogy szokott lenni barnás folyásom néha. Félek, hogy a gyógyitól van. A nődoki azt mondta, nem kell szünetelni, mert annyira kicsi a hormontartalma. Hát remélem nem lesz tőle semmi bajom egyszer! Jah, és a pénz. Exemmel úgy csináltuk, hogy egyszer ő vette, egyszer én. Amúgy 7000-8000 ft között ingadozik az ára. A jelenlegi párommal is úgy csinálnánk, hogy egyszer ő, egyszer én, vagy felesbe, csakhogy ő nem tud beleadni mostanában. De mikor tud, ad. Sok a kiadása sajnos. :-( De mindegy, mert nem nagy megterhelés végül is.
24/Nő és 29/Ffi
„Úgy fair, ha fele-fele arányban fizetitek. Úgy lenne az illendő, hogy felajánlod, de gondolom nem nevelték eléd a jómodort.”
Miért lenne illő? Akkor a randikon a csaj miért nem ajánlja fel, hogy fizeti a felét? Belé nem neveltek jó modort? Ja, mert az a férfi dolga igaz?
„Onnan már a lányon múlik, hogy mennyire van elengedve pénzileg, hogy a barátja kedvéért a saját pénzért álodzza-e.”
Ennyi erővel a fiú is lehet pénz szűkében nem igaz?
Lehet, hogy ez egy újabb hülye teszt. Ha kötélnek állsz és fizeted a felét, akkor nem sokára már az egészet fogod, utána pedig minden más szart, amit kitalál.
A hozzászólások is érdekesek. Akinek a barátja állítólag kifizeti a felét, az a f.szagyerek, míg aki nem, vagy megkérdőjelezi, az egy szemét tetű.
Komolyan kezdem megérteni, hogy miért járnak egyes férfiak k.rvákhoz.
„Oké ez nem érdekel senkit, nem tudom kire gondolsz, én azért írtam iylen agresszívan mert felidegesített, hogy a pasitól várnak el mindent holott egyenjogúság van, jó hogy azt nem várjátok el, hogy a pasi dolgozzon ti meg otthon ültök és elveritek a pénzt amit hazavisz és még ti elégedetlenkednétek.”
Ne idegesítsd már fel magad! Nem sokára már azt is el fogják várni, hogy mi szüljük meg a gyereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!