Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnőm mondta hogy fizesse...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm mondta hogy fizessem ki a fogamzásgátló árának a felét. Ez milyen dolog?

Figyelt kérdés
21/F
2011. jún. 23. 15:11
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
 131/139 anonim ***** válasza:
96%
Jajj, még mindig önérzetükben sértett kisfiúk háborognak itt? Nőjetek már fel!
2011. jún. 29. 11:08
 132/139 anonim ***** válasza:
100%
Basszus, tudjátok mit? Sír a szátok össze-vissza, akkor ne dugjatok, aztán nem kell mit fizetni. Majd mindenki eldönti saját maga a párjával, hogy hogyan fizeti. Ennyi.
2011. jún. 29. 11:17
 133/139 anonim ***** válasza:
100%
az a gáz h ilyen stílusban gondolkodsz a barátnődről.
2011. jún. 29. 12:53
 134/139 anonim ***** válasza:
100%

Amíg mi gumival védekeztünk, én fizettem. Sosem kérdezte meg, hogy beleadjon-e az árába. Ő jelentette be, hogy átvált fogamzásgátlóra, mert neki az jó pl.: nem pattanásos tőle a bőre, tudja tologatni a menzeszét stb.. Mondtam, hogy ok. Az elsőt ő fizette ki, kb 7 rugó. Utnáa felajánlottam, hogy a felét állom, mondta, hogy majd megbeszéljük. A barátnőm nem a szex miatt szed fogamzásgátlót, mert mondta h annyival nem jobb, h emiatt gyógszert szedjen :) Úgyh meglehet ezt beszélni egy norm kapcsolatban...

ui.: tényleg ennyire veszélyes a fogamzásgátló??

2011. jún. 29. 13:53
 135/139 anonim ***** válasza:
100%

ma 13:53

Mint minden gyógyszer, így a Symicia is okozhat mellékhatásokat, amelyek azonban nem mindenkinél jelentkeznek.

- Gyakori mellékhatások (100 betegből 1-10 beteget érint):

hangulatváltozások, fejfájás, hasi fájdalom, pattanás, emlőfájdalom, emlő megnagyobbodás, fájdalmas menstruációs zavarok, testsúly növekedés.

- Nem gyakori mellékhatások (1000 betegből 1-10 beteget érint):

Candida (gombás fertőzés), herpesz (herpes simplex),

allergiás reakciók, melyek néha súlyosak lehetnek (angioödéma) a bőr és a nyálkahártyák duzzanatával,

étvágynövekedés, depresszió, idegesség, alvászavar, csökkent libidó (szexuális érdeklődés), fonákérzés, szédülés (vertigo), látászavarok,

szívritmus zavarok vagy szokatlanul gyors szívverés, vérrög (trombózis) a tüdő vagy láb ereiben (tromboembólia), magas vérnyomás, migrén, visszerek, torokfájás,

gyomor- illetve bélgyulladás, émelygés, hányás, hasmenés, székrekedés,

hajhullás, viszketés, kiütések, száraz bőr, seborrheás bőrgyulladás,

nyakfájás, végtagfájdalom, izomgörcsök, hólyaghurut,

csomók a mellben (jó- vagy rosszindulatú), tejelválasztás miközben nem terhes, petefészek ciszta, kipirulás, menstruáció kimaradás, nagyon erős vérzések, hüvelyi folyás, hüvelyszárazság, alhasi (medencetáji) fájdalom, méhnyakkenet eredményének megváltozása (Papanicolaou vagy Pap kenet), folyadék visszatartás, erőtlenség, túlzott szomjúság, fokozott izzadás, testsúlycsökkenés.

Szójatartalmú élelmiszerek közismerten okozhatnak allergiás reakciókat, beleértve a súlyos anafilaxiás rohamot is a szójára allergiás egyéneknél. A mogyoró fehérjéjére allergiás betegeknél nagyobb a kockázata a szójatartalmú termékekre kialakuló súlyos reakcióknak.

Ha bármely mellékhatás súlyossá válik, vagy ha a betegtájékoztatóban felsorolt mellékhatásokon kívül egyéb tünetet észlel, kérjük, értesítse orvosát vagy gyógyszerészét.

A symicia-t szedtem, annak ez a mellékhatása, de szerintem a többi gyógyszernek is hasonló. Amikor abbahagytam nem állt helyre a ciklusom, még most se tökéletes, híztam tőle, és naponta volt fejfájásom, pedig előtt sose. De olvasd el a barátnőd gyógyszerének a papírját, azon rajt van minden.

2011. jún. 29. 15:00
 136/139 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen rendben van, mi is így csináljuk, egyikünk se akar még gyereket.
2012. márc. 18. 19:12
 137/139 Missi_Key ***** válasza:
100%

logikus dolog.

mellesleg örülj hogy nem azt mondta, hogy mostantól vegyél te gumit, ráadásul saját pénzből...

2012. márc. 18. 21:26
 138/139 anonim válasza:

Szia!

Nos, szerintem annyira nem rossz dolog. Ne gondold, hogy anyagias a barátnőd. De nem csak az ő érdeke, hogy ne legyen gyereke, hanem a tiéd is. Én és a párom felváltva vesszük a fogamzásgátlót. Soha nem volt kérdés ez közöttünk. Én is vettem, óvszert a gyógyszer szedése előtt. A fogamzásgátlóval egy lány/nő sokat kockáztat. Elhízik, hormonháztartási problémái lehetnek, előfordulhat hogy gyereket se vállalhat, allergiás reakció, valamint előfordulhatnak a betegtájékoztatóban feltüntetett betegségek, tünetek egyike is. Szóval, szerintem igazán nem sokat kér. Ennyit igazán meg tehetsz érte. :)

Remélem megoldódik ez a problémátok. Legyetek boldogok! :)

2012. aug. 14. 11:03
 139/139 anonim ***** válasza:
100%

Hát figyelj, a fogamzásgátló nem olyan egyszerű mint lehet te gondolod hogy bekapkodja és ennyi. Nagy fegyelem kell hozzá, pontosan szedni, nem szedhet akármilyen gyógyszereket mellette, nem ehet annyi c-vitamint, ha beteg kell a mellévédekezés. A gumit csak fel kell húzni és ennyi.

Én is azért kezdtem szedni mert 1.olcsóbb 2.biztosabb 3.sok a jótékony hatása, ami teszem hozzá neked is megkönnyíti az életedet...

De ezekért nagy árat kell fizetni, pénzben és egészségben is. Akár egy életre megnyomorodhat/tönkremehet tőle! Te nem áldozol az egészségedből semennyit a gumival, de a gyógyszer bizony igen, és te is élvezed hogy neked semmi dolgod, semmire nem kell vigyáznod, nincs véletlen, 72órásért járkálás stb. Semmi csak a szex és ilyenkor az ember lánya kicsit kihasználva is érezheti magát hogy csak ő vesz rész a védekezésben, ő parázik hogy megvan ugyan de ki tudja hogy netán mellette lettem terhes de nem derül ki időben, illik legalább megkérdezni a felezést, én is visszautasítottam de helyette gyakrabban fizet máshol, nem engedi hogy felezzünk, ezért mert nekem 6000Ft-ba kerül, normális párkapcsolatban nem kell itt kérdezni, leültök és megbeszélitek ennyire egyszerű lenne, de igaz mi lesz később ha a védekezést nem tudjátok megbeszélni? Mert így a szex nem élvezet hanem egy nyűg.

Olvass utána egy-két történetnek. Egy anya emiatt vesztette el a lányát.

Engem félévente szúrnak hogy minden oké legyen, de nincs mindenkinek ennyire lelkiismeretes orvosa.

Gondolj bele a lány helyzetébe: nincs védve a nemi betegségektől (nekem így derült ki hogy csalt a párom, hetente fertőzött vissza gombával.. hetente 2500ft-os hüvelykúp). A cucc is benne marad egy ideig, elég érdekes érzés, főleg ahogy kijön .. :D

2012. aug. 14. 13:47
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!