Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnőm mondta hogy fizesse...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm mondta hogy fizessem ki a fogamzásgátló árának a felét. Ez milyen dolog?

Figyelt kérdés
21/F
2011. jún. 23. 15:11
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/139 A kérdező kommentje:
Én benne is vagyok leszarom a pénzt,csak nemtudom hogy ez mennyire megszokott dolog.
2011. jún. 23. 15:36
 42/139 anonim válasza:
94%
Teljesen normális. Nekem is a barátom fizette az egészet. :/
2011. jún. 23. 15:36
 43/139 anonim ***** válasza:
96%
Teljesen megszokott :)
2011. jún. 23. 15:37
 44/139 anonim ***** válasza:
90%

Én amikor fogamzásgátlót (hüvelygyűrűt) kezdtem használni, a pasim első kérdése volt, hogy mennyibe kerül, mert ideadja az árát. Nekem ez furcsa volt, végül megegyeztünk, hogy (mivel 3 havi adagot kell egyszerre megvenni és az 10 ezer) felesbe fizetjük, így egyszerre csak 5-5 ezret kell beleadnunk. Nekem nem lenne megterhelő, ha magamnak kellene fizetnem, de jólesett, hogy magától felajánlotta. :)

Én írtam ezt a választ. Visszaolvastam azóta, látom, hogy undorító válaszok érkeztek. Én 17 éves vagyok, a barátom 23, de látszik, hogy érettebben gondolkodik mint ti. Egyrészt míg gumit használtunk akkor is volt, hogy én vettem, sőt nálam is mindig volt óvszer, amit én vettem meg. Mindig is kb. fele-fele arányban vettük az óvszert. Fog.gátlóra azért váltottunk, mert óvszer mellett teherbe estem... Nem azért, mert kényelmesebb gumi nélkül. Mi nagyon jól elvoltunk gumival, és nem kellett hormonokkal bombázni a szervezetem, de sajnos ezentúl kénytelenek vagyunk. A páromnak meg természetes, hogy beszáll a fizetésbe. Látom másoknál ez felháborító. Nekik szerintem nem való kapcsolat, csak lotyók meg a gumi.

2011. jún. 23. 15:37
 45/139 anonim ***** válasza:
15%

Hogy mondják a csajok, hogy 2en vesznek részt az aktusban bla bla, persze ti sosem fizetitek felesben az óvszert, és itt most nem a pénzen van a hangsúly, hanem ott is a csaj is élvezi, ne mondjátok már, hogy a nő nem élvezi a szexet, ez hüyleség, a gumiba egy csaj sem akar belefizetni és nem azért akarom hogy fizessen mert de sok az a 600 forint, a fogamzásgátló sem sok, hanem ő is élvezi fizessen ő is egyenjogúság van.

Ez szerintetek hol igazság hogy a nőnek nem kell fizetni csak a férfinak?Akkor felessenek mindent felesben.

2011. jún. 23. 15:38
 46/139 anonim ***** válasza:
97%
Az én párom is felajánlotta hogy besegít ha tud,(persze nem tudott soha) 2,5 évig fizethettem egyedül a főiskolai ösztöndíjamból a semmiért.. aztán mikor a mostani párommal összejöttem, ő kérdezte, hogy abba akarom hagyni? Mondtam nem. MOndta, hogy akkor a legközelebbi adag felét ő fizeti. Tök furcsa volt, mert alig voltunk együtt egy hónapja, mégis felajánlotta. Aztmondta, neki megér ennyit, hogy ne kelljen gumit használni, és nem csak az én felelőségem a gyógyszer, egyetértettem vele, és Elfogadtam. Szerintem normális dolog hogy ezen megosztoznak a párok, persze, kérdező ha te nem így gondolod... na majd átvált akkor a partnered az óvszerre és akkor biztos nagyon kényelmes és olcsóbb lesz neked...
2011. jún. 23. 15:38
 47/139 anonim ***** válasza:
10%

15:37

Hé kiscsaj, gondolom azért kefélsz idősebbekkel mert van pénzük, olyan vagy mint egy útszéli prosti ugyan az pénzt kapsz szexért cserébe.Én elvárom, hogy a csaj a gumi felét fizesse ki mert NEKI IS JÓ, persze ő nem tesz semmit mi?

Midnent fele fele arányban kell.

2011. jún. 23. 15:39
 48/139 anonim ***** válasza:
80%
én fizetném az óvszer felét. De nekünk nem sok különbség van az óvszer és az anélküli szex között, nektek pedig nagyobb a különbség.
2011. jún. 23. 15:40
 49/139 anonim ***** válasza:
79%

15:38

Deérdekes. És ezt te mégis honnan szeded?

Mondjuk simán mondhatnám, hogy úriember nem problémázik ezen, hanem kifizeti, de hát úriemberek nem nagyon járnak errefelé. Ide csak pénzéhes r*bancozni járók járnak.

2011. jún. 23. 15:40
 50/139 anonim ***** válasza:
24%
Unom már a sok feminista gyökeret... Ha az óvszert is felesben fizették, akkor teljesen normális, hogy a tablettába is belead a fiú. De ha az óvszert mindig a fiú vette, akkor ne legyen a lánynak pofája kéregetni, hogy fizessen a tablettába a fiú...
2011. jún. 23. 15:41
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!