Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnőm mondta hogy fizesse...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm mondta hogy fizessem ki a fogamzásgátló árának a felét. Ez milyen dolog?

Figyelt kérdés
21/F
2011. jún. 23. 15:11
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/139 anonim ***** válasza:
100%
Én amikor fogamzásgátlót (hüvelygyűrűt) kezdtem használni, a pasim első kérdése volt, hogy mennyibe kerül, mert ideadja az árát. Nekem ez furcsa volt, végül megegyeztünk, hogy (mivel 3 havi adagot kell egyszerre megvenni és az 10 ezer) felesbe fizetjük, így egyszerre csak 5-5 ezret kell beleadnunk. Nekem nem lenne megterhelő, ha magamnak kellene fizetnem, de jólesett, hogy magától felajánlotta. :)
2011. jún. 23. 15:30
 32/139 anonim ***** válasza:
12%
A nők csak a pénzre mennek szánalmas, ugyan az mint egy prosti mi fizessünk mindent mi?A csajnak is jó a szex gumi nélkül azért fizet ő is, ha meg annyira káros lenne az egészségre akkor nem árulnák, ha meg nem tetszik a csajnak akkor keress más csajt aki kifizeti magának és örül, hogy ban pasija nem még rinyál, én ilyen esetben keresek másik csajt, sok van belőlük szerencsére.
2011. jún. 23. 15:30
 33/139 anonim ***** válasza:
82%
15:30 ilyen hozzáállással nem hiszem hogy neked lesz "csajod". És elképesztő mennyire tudatlan vagy.
2011. jún. 23. 15:32
 34/139 anonim ***** válasza:
77%

Látszik, hogy a kérdező 21 éves, a párom 28, érdekes ő nem rinyál, hogy fizetni kell a felét. Sőt sokszor nem is engedi nekem fizetni, hanem az egészet kifizeti.

Meg az is hozzátartózik, hogy biztos párkapcsolat kell hozzá, mi már lassan 2 éve vagyunk együtt.

2011. jún. 23. 15:33
 35/139 A kérdező kommentje:
Szerintem igaza van.
 36/139 anonim ***** válasza:
98%
Annyit megtehetsz érte, hogy havi leosztásban azt a kb 1000 Ft-ot rászánod... Már ha a drágább fajtát szedi, mert van amelyik jóval olcsóbb. Ha meg nem pénzről van szó nem értem a problémádat.. Mi ebben a durva? A lány hormonokkal bombázza a szervezetét ami igen komoly veszéllyel jár, és még fizet is érte. Mindent csak azért, hogy valamivel élvezetesebb legyen a szex... Úgy igazságoz, ha te is támogatod, ha máshogy nem, hát anyagilag. ;)
 37/139 A kérdező kommentje:
Mi meg 5 éve.
 38/139 anonim ***** válasza:
89%

Látom sok a bunkó errefelé.

Az én ismeretségi körömben természetes, hogy vagy felesben, vagy az egészet a fiú fizeti.

Kettőjük közül ő CSAK ÉLVEZI, hogy nem kell óvszert húznia.

Akárki akármit ír, egy normális férfi megbeszéli ezt a barátnőjével, és magától felajánlja, hogy vagy az egészet vagy a felét fizeti. A lánynak már a szándék is nagyon jól esik.

2011. jún. 23. 15:34
 39/139 anonim ***** válasza:
89%

Nem értem mi ezen a furcsa. Még ha magadtól nem jut eszedbe, azt mondom oké. De hogy felhozza és ez neked gond. De most komolyan! Egyedül használja azt a nyomorult fogamzásgátlót? Vagy esetleg te is részt veszel az aktusban?

Ha vacsorát főz neked, azt is mindig fizesse 100%-ban? Vagy ha összeköltöztök, fizesse a rezsi rád eső részét is? A gyereket is csak ő tartsa el, ha lesz? Vagy hogy van ez?

2011. jún. 23. 15:34
 40/139 anonim ***** válasza:
86%
Akkor meg nem értem a problémát. Ha még csak most ismernéd meg, akkor azt mondom oké, ne mondja azt, hogy fizesd a felét. De ha már 5 éve együtt vagytok, a csaj veled szexel, te is benne vagy.
2011. jún. 23. 15:35
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!