Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnőm mondta hogy fizesse...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm mondta hogy fizessem ki a fogamzásgátló árának a felét. Ez milyen dolog?

Figyelt kérdés
21/F
2011. jún. 23. 15:11
 91/139 anonim ***** válasza:
71%

LOL, ilyen hülyeségen problémázni. 16 éves korom óta szedek fogamzásgátlót betegség miatt, 15 éves koromtól vagyok a párommal. Mivel mikor elkezdtem szedni egyikünknek sem volt önálló keresete, a szüleim fizették. Azóta a páromnak van önálló keresete, de nagyon kevés, így nem várom el, hogy beleadjon. Megbeszéltük, hogyha majd közös kasszánk lesz, akkor együtt fizetjük. Addig a fél évig, ameddig óvszerrel védekeztünk, azt is felesbe szereztük be. Szerintem a fele-fele egy teljesen korrekt dolog, hiszen mindkettőtök érdeke.

19/L (ő 21/F)

2011. jún. 23. 16:31
 92/139 anonim ***** válasza:
55%

Itt mindenki szerint káros a foggátló, a többi kérdésnél meg ajánlgatjátok. Nektek csak az a lényeg, hogy bele tudjatok kötni egymásba. Feminista hadsereg!:D

Amúgy meg tegyük fel, hogy 5 évig vette a srác a gumit, most a csaj hirtelen váltott és egyből fizessen a srác is? Végülis igen, mert nektek a szex nem jó, csak teher! :)

Ha viszont beszállt ő is gumiba eddig akkor felezzétek be

2011. jún. 23. 16:41
 93/139 anonim ***** válasza:
24%

16:41

Ezt mondtam én is, csak nem tudtam ilyen jól megfogalmazni, köszi.

21f

2011. jún. 23. 17:13
 94/139 anonim ***** válasza:
79%
Pasiként egyszer is megkérdezted a csajt, hogy fizeti e felét? Gondolom soha. Akkor meg nem kell mártírt játszani, hogy jaj vettem x évig a gumit.
2011. jún. 23. 17:18
 95/139 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem a fiúnak mindenképp felkéne ajánlania, hogy kifizeti egy részét, esetleg az egészet, viszont a lánynak maximum a felét lenne szabad elfogadnia, vagy annyit se.
2011. jún. 23. 17:19
 96/139 A kérdező kommentje:
Nem mert nem voltam rászorulva,és most ő sincs.
2011. jún. 23. 17:20
 97/139 anonim ***** válasza:
80%
Talán azért kéri, mert lehet olcsóbb hosszútávon a bogyó, viszont abból 3 havit kell venni. Az minimum 6000, maximum meg a csillagos ég.
2011. jún. 23. 17:22
 98/139 anonim ***** válasza:
81%

Teljesen normális dolog.

Még gumit használtunk addig úgy csináltam(előző párommal), hogy ő vette 1 vagy két hónapban utána én 1-2hónapban. Ebből nem volt gond. Hol én vettem hol ő.

Most új párom van és fogamzásgátlót szedek.

Mostani párommal elkezdtük óvszerrel, első alkalommal kiszakadt és jöhetett az eseményutáni gyógyszer, aminek állta a felét. Egy kérdés és egy szó nélkül.

Ilyen tapasztalat után írattam gyógyszert és megint megkérdezte, hogy mennyit adjon bele. Mondtam semmit. pedig egy szavamba kerülne, hogy kifizesse a felét vagy akár az egészet is.

22/l

2011. jún. 23. 17:24
 99/139 anonim ***** válasza:
83%
Igazából akárhogy csűrjük-csavarjuk, egy lovagias férfi kifizeti akár egészben is. Azt nem mondom, hogy a nő ezt szó nélkül hagyja, de hogy valakit felháborítson az, hogy a felét elkérik tőle...
2011. jún. 23. 17:38
 100/139 anonim ***** válasza:
66%

Pasi fizet,cserébe kefélhet.

Ez már ősidők óta így van

2011. jún. 23. 18:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!