Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm mondta hogy fizessem ki a fogamzásgátló árának a felét. Ez milyen dolog?
15:37
Hé kiscsaj, gondolom azért kefélsz idősebbekkel mert van pénzük, olyan vagy mint egy útszéli prosti ugyan az pénzt kapsz szexért cserébe.Én elvárom, hogy a csaj a gumi felét fizesse ki mert NEKI IS JÓ, persze ő nem tesz semmit mi?
Midnent fele fele arányban kell.
Ha ez nekem szólt, aki 17 éves, a barátja meg 23, akkor ajánlom, hogy olvasd el mégegyszer amit írtam. Eddig is felesben fizettük az óvszert, mert hol én, hol a párom vettük meg, és továbbra is marad ez a hüvelygyűrűnél. Amúgy meg kikérem magamnak ezt a hangnemet, foggalmad sincs róla, hogy milyen anyagi körülmények között élek én, és a párom. Miből gondolod, hogy azért, mert a fogamzásgátlóm árának a felét ideadja, már milliomos, a pénzéért vagyok vele, meg hogy megdugjon? Hülye balf@sz...
15:49, pont ezt akartam írni.
Megéri ilyennel szóbaállni? Nem hinném.
A felét kifizetni korrekt dolog, de amikor itt egyesek beszúrták hogy az egészet kéne akkor kinyílt a bicska a zsebemben..
24/F
Összekevertem christinet a másik csajjal
15:50
Ha nem várod el tőle hogy az egészet ő fizesse és a gumiba is beleadtál akkor oké, így jó, de ne az legyen már, hogy mindent a férfi fizet mikor a nőnek is ugyan olyan jó, ez mi már?
Hát én soha nem mondanám a pasimnak h fizesse a felét. Mondjuk annyira nem lenne felháborító, mivel nem csak én nem akarnám h babánk legyen.
Mondjuk te meg gondolom fizeted a kotont, mert a fogamzás gátló nem véd a nemi betegségektől, szóval ennyiből a barátnőd meg fizesse annak a felét.
15:52
Oké ez nem érdekel senkit, nem tudom kire gondolsz, én azért írtam iylen agresszívan mert felidegesített, hogy a pasitól várnak el mindent holott egyenjogúság van, jó hogy azt nem várjátok el, hogy a pasi dolgozzon ti meg otthon ültök és elveritek a pénzt amit hazavisz és még ti elégedetlenkednétek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!